Manchester United gikk til topps i Europaligaen da Ajax ble komfortabelt slått 2-0 på Friends Arena like utenfor Stockholm onsdag kveld.
En triumf som betydde svært mye for et United-lag som har fått kritikk for å ha underprestert og til tider spilt kjedelig fotball denne sesongen. Etter endt 2016/17-sesong sitter imidlertid De røde djevlene igjen med tre trofeer, og det hadde ingen kledd i blått for anledningen planer om å la gå upåaktet hen.
En etter en tok United-stjernene til sosiale medier for å publisere jubelvideoer og bilder sammen med det nyeste troféet i et allerede fullstappet troféskap.
Premier League
Solskjærs United tuktet nesten Liverpool: – En misbrukt mulighet
17/01/2021 PÅ 19:21
Den som kanskje tok mest av var milliardmann Paul Pogba. 24-åringen lot virkelig høre fra seg på sin Instagram-konto. Mens resten av lagkameratene feiret, bestemte franskmannen blant annet seg for å dra frem et lite danseshow for tilreistende supportere, et show som senere dukket opp på hans velbesøkte profil.
Også Zlatan Ibrahimovic passet på å minne sine følgere om bragden i det sosiale mediet. Først ved å publisere en video av Friends Arena, som han selv har omdøpt til Zlatan Arena, og så et bilde der han bruker Europaliga-troféet som støtte til sin skadde fot, med kommentaren «nummer 33» - antall troféer svensken har vært med å vinne i sin karriere.
Under en av sine seiersrunder på den svenske arenaen, fant Zlatan også et banner han satte stor pris på, og svensken var kjapp med å få tatt bilde med det.

Fjernet video

Jesse Lingard valgte en litt annen tilnærming, og publiserte en video der United-spillerne feiret med å synge en av United-fansens mest brukte supportersanger - som også inneholder noen uheldige strofer om byrival Manchester City. Videoen ble imidlertid fort fjernet etter at kritikken begynte å strømme inn. I ettertid dukket det opp et nytt bilde på engelskmannens profil som åpenbart bar et annet budskap. Lingard og lagkameratene har likevel ikke sluppet unna engelsk presse dagen derpå.
Trioen var ikke de eneste som tok til sosiale medier. Nesten alle som var til stede passet på å oppdatere sine følgere om sin nyeste bragd. Under følger et lite utvalg:
Premier League
Solskjærs United slo tilbake med storseier mot Newcastle
27/12/2019 PÅ 08:31
UEFA Europa League
Kunstmål av Martial – Solskjærs United videre i Europa League
07/11/2019 PÅ 21:54