Årsaken er mandagens terrorangrep i Manchester.
United og manager José Mourinho skulle etter planen ha holdt sin obligatoriske pressekonferanse i Stockholm dagen før møtet med Ajax. Den blir det ingen ting av, melder blant annet Sky Sports.
(saken fortsetter under bildet)
Premier League
Solskjærs United tuktet nesten Liverpool: – En misbrukt mulighet
17/01/2021 PÅ 19:21
United skal ha søkt Det europeiske fotballforbundet (UEFA) om tillatelse til å droppe sine forpliktelser rundt pressekonferansen og fått medhold. Formiddagens trening i Manchester går som normalt, og ble åpnet med ett minutts stillhet av spillerne (se toppbildet) for å minnes ofrene for angrepet.
Minst 22 mennesker mistet livet da en selvmordsbomber slo til mot konsertlokalet Manchester Arena mandag kveld. 59 mennesker ble i tillegg såret i den kraftige eksplosjonen.
– Vi er alle svært lei oss over de tragiske hendelsene i går kveld. Vi klarer ikke å få ofrene og deres familier ut av hodene våre. Vi har en jobb å gjøre og vil fly til Sverige for å gjøre den jobben. Det er synd at vi ikke kan fly med den gleden vi alltid kjenner foran en stor kamp. Jeg vet, selv etter den korte tiden jeg har hatt her, at folket i Manchester vil stå sammen, sier Mourinho til klubbens hjemmeside.
Onsdag spiller Manchester United finale i Europa League i Stockholm, en kamp UEFA nettopp har bekreftet går som planlagt. Både United-ledelsen og finalemotstander Ajax uttrykte sorg og medfølelse med de pårørende på sine Twitter-kontoer tirsdag.
Ajax - Manchester United ser du på Max og Eurosport Player fra kl. 20.00 onsdag kveld.
(©NTB/Eurosport.no)
Premier League
Solskjærs United slo tilbake med storseier mot Newcastle
27/12/2019 PÅ 08:31
UEFA Europa League
Kunstmål av Martial – Solskjærs United videre i Europa League
07/11/2019 PÅ 21:54