Anderlecht-Manchester United 1-1:
– Ta med en fordel hjem, manet bortelagets skadde midtstopper Chris Smalling på Twitter før kampen, og den engelske landslagsspilleren så lenge ut til å få akkurat det som han ba om.
Henrikh Mkhitaryan sørget for 1-0 etter en drøy halvtimes spill, da den lille armeneren stod på rett sted til rett tid på en retur fra Anderlecht-keeper Rubén Martínez etter et flott United-angrep.
Premier League
Solskjærs United tuktet nesten Liverpool: – En misbrukt mulighet
17/01/2021 PÅ 19:21
Artikkelen fortsetter under videoen

Mkhitaryan sender United i ledelsen

– Hvis Anderlecht skal ha noen sjanse til å gå videre så må de vinne her. De kan til nøds klare seg med 0-0, sa Eurosports ekspertkommentator Kjetil Rekdal før kampen, noe som da betydde at vertene måtte frem i banen.
Etter hvilen senket de rødkledde seg lavere og lot Anderlecht ta mer over kampen – en strategi José Mourinho har gjort stor suksess med i Europa tidligere.
Youri Tielemans og lagkameratene satte et visst press på sine gjester, et press som tok seg opp i takt med at kampuret med jevne slag tikket mot 90.
Fem minutter før full tid fikk vertene uttelling. Ivan Obradović fant Leander Dendoncker på et dypt løp inn i Manchester United-feltet. 21-åringen stanget inn utligningen og blåste plutselig fullt liv i belgiernes semifinalehåp.
– Det er en fantastisk heading, men det skal være mulig å forsvare det der. Nå er plutselig returoppgjøret neste uke mye mer interessant. Resultatet gjenspeiler litt av sesongen til United. Det blir for mange uavgjorte. De sliter med å holde unna ut kampene, sa Rekdal.
– Det er vel Anderlechts eneste avslutning på mål, slo kommentatorkollega Asbjørn Myhre fast.
Artikkelen fortsetter under videoen

Dendoncker sørger for utligning og Mourinho-hodepine

Med 1-1 i Belgia, har Manchester United likevel skaffet seg et bra utgangspunkt med et viktig bortemål, men med Anderlechts offensive arsenal er absolutt ingenting avgjort før fløyten går for minst 90 minutter på Old Trafford om en uke.
Slik startet lagene:
Anderlecht: Rubén - Appiah, Mbodji, Nuytinck, Obradovic - Tielemans, Dendoncker,Stanciu - Bruno, Kiese-Thelin,Acheampong.
Man. United: Romero - Valencia, Darmian, Bailly, Rojo - Carrick, Pogba - Lingard, Mkhitaryan, Rashford - Ibrahimovic
Premier League
Solskjærs United slo tilbake med storseier mot Newcastle
27/12/2019 PÅ 08:31
UEFA Europa League
Kunstmål av Martial – Solskjærs United videre i Europa League
07/11/2019 PÅ 21:54