Europa League-kvartfinalen mellom de to lagene var på forhånd regnet som et risikooppgjør, og det tok ikke lange tiden før det smalt på tribunene i Lyon.
TV-bildene viser at det før kampstart strømmet mennesker ut på gresset på Parc Olympique Lyonnais.
Ifølge Daily Mail skyldes bråket en billettfeil som gjorde at for mange bortesupportere slapp inn dørene til det franske EM-stadionet.
UEFA Europa League
Sarpsborg 08 nær sensasjonell seier mot Besiktas
29/11/2018 PÅ 22:00
Artikkelen fortsetter under videoen
Den britiske avisen skriver at det skal være mellom 15- og 20 000 tyrkiske fotballfans på plass i den franske byen i anledning kvaftfinalen. Av de 60 000 tilskuerne det er plass til på tribunen på Parc Olympique Lyonnais, meldes det at nesten en tredjedel av dem var bortesupportere som hadde kommet seg inn på oppgjøret. Dette til tross for at det var tatt ekstra sikkerhetsmessige hensyn i forbindelse med kvartfinalekampen.
Få dager før en kontroversiell folkeavstemning er planlagt å avholdes i Tyrkia, fryktet fransk politi at tilreisende supportere ville bruke torsdagens Europa League-oppgjør til å fremme politiske budskap.
Lyon skriver på sin egen Twitter-profil at publikum brukte banen som rømningsvei da supportere på de øvre seksjonene av tribunen begynte å kaste pyroeffekter og andre gjenstander ned mot rivaliserende fans. Slagsmålene skal deretter ha fulgt ute på gresset.
Spillerne, som var godt i gang med oppvarming, måtte søke tilflukt i garderobene, mens politi og sikkerhetspersonell fikk ryddet opp og tatt kontroll over bråkmakerne.
En halvtimes tid senere var spillerne tilbake på banen og kampen i gang igjen, men begge lag kan nok vente seg klekkelige bøter, om ikke større sanksjoner, i kjølvannet av oppgjøret.
Det har også vært bråk mellom supporterne tidligere på dagen.
Oppgjøret ble uansett gjennomført til slutt. Ryan Babel sendte gjestene fra Tyrkia i føringen i det 15. spilleminutt, men etter pause tok franskmennene helt over.
Scoringer av Corentin Tolisso og Jérémy Morel sørget til slutt for hjemmejubel og 2-1. Den siste scoringen kom etter en gedigen keepertabbe av Besiktas' Fabricio.

Tredje gang på en uke

Dette er den tredje europacupkampen på en uke hvor det har oppstått stygge situasjoner i forbindelse med kamp. Tirsdag startet med at bussen til Borussia Dortmund-spillerne ble angrepet med bomber på vei til kamp. Tyskernes midtstopper Marc Bartra ble sammen med en politibetjent skadet og sendt til sykehus, mens kampen ble utsatt nesten et døgn.
Den påfølgende dagen gjorde Leicester-fans seg bemerket med negativt fortegn da de kom i slagsmål med politiet i Madrid før borteoppgjøret mot Atlético Madrid.
UEFA Europa League
Bakke: – Jeg holder på det jeg har sagt
29/11/2018 PÅ 08:11
UEFA Europa League
Vindheim spilte hovedrollen for Malmö
04/10/2018 PÅ 21:29