Se Ajax - Manchester United på MAX og Eurosport Player onsdag fra klokken 20.00.
Onsdag skal det avgjøres. Da møtes Ajax og Manchester United i finalen i Europaligaen.
For Manchester United er det en kamp som vil definere hvordan sesongen har vært. Det er klubbens eneste håp om å spille i Champions League neste sesong. En kamp Jose Mourinho må vinne.
Premier League
Solskjærs United tuktet nesten Liverpool: – En misbrukt mulighet
17/01/2021 PÅ 19:21

– Vi skal vise denne måten å spille på til Manchester

Ajax-trener Peter Bosz vil spille Ajax-fotball i finalen, men erkjenner at taktikeren Jose Mourinho kan kanskje tvinge laget hans til å spille en annen fotball i finalen. Likevel sendte han et lite stikk til portugiseren på pressekonferansen før finalen.
– Alt avhenger hvor sterke vi er. Vi kan spille så sterkt vi kan. Vi skal vise denne måten å spille på til Manchester, sa treneren tirsdag kveld.
54-åringen råder over ung tropp og sultne spillere. Laget har kun gått av banen én gang uten å score mål i Europaligaen denne sesongen. Samtidig har de unge spillerne modnet i løpet av sesongen. Det gir selvtillit før møte med mektige Manchester United.
– Jeg tror vi har en sjanse til å vinne hvis vi spiller vårt eget spill, fortalte Ajax-treneren.
Se Ajax knuse Lyon i den første semifinalen. Saken fortsetter under videoen.

– Det er forferdelig

Tidligere på dagen ble det kjent at Manchester Uniteds pressekonferanse ble avlyst etter terrorangrepet i Manchester. Sikkerheten er økt foran kampen og før avspark vil det bli et minutts stillhet. Ajax-treneren mener angrep tar vekk noe av gløden rundt finalen, men håper det blir en fotballfest i morgen.
– Det som skjedde i Manchester er noe vi alle føler med i Ajax. På vegne av alle spillere og ansatte vil vi utrykke vår sympati for offrene, sa Bosz.
Midtbanespiller Lasse Schöne kunne fortelle at hans kone og barn var på Ariana Grande-konsert i Amsterdam for to uker siden. Han mener at terrorangrep tar vekk noe av glansen fra finalen.
– Det er så nært. Det er forferdelig. Helt forferdelig. Mine sympatier går til familien og venner av offrene, sa Schöne.
Premier League
Solskjærs United slo tilbake med storseier mot Newcastle
27/12/2019 PÅ 08:31
UEFA Europa League
Kunstmål av Martial – Solskjærs United videre i Europa League
07/11/2019 PÅ 21:54