Publisert 23/06/2017 klokken 09:39 GMT+2

Det ble ikke en reprise av fotballfesten for to år siden for de svenske unggutta.

Anton Cajtoft

Tittelforsvarer Sverige er utslått av U21-EM i fotball for menn etter 0-3-tap mot Slovakia torsdag.
Slovakene avgjorde mye før pause med to mål. Martin Chrien og Jaroslav Mihalik scoret. Lubomír Satka la så på til 3-0 et drøyt kvarter før slutt.
Sverige spilte uavgjort mot både Polen og England. Svenskene måtte vinne torsdag for å ha sjanse til å gå videre til semifinale.
– Vi orket ikke nok og manglet energi. Også kvalitetsmessig var de bedre enn oss, sa Sveriges lagkaptein Kristoffer Olsson til Kanal 5.
– Det var både de som var gode og vi som ikke kom opp på vårt nivå.
(saken fortsetter under videovinduet)

Slovakia fullfører ydmykelsen mot Sverige

England-suksess

Engelskmennene sikret gruppeseier og semifinale med 3-0 over vertsnasjon Polen. Leicesters Demarai Gray ga England en drømmestart da han scoret allerede etter seks minutter.
Innbytter Jason Murphy avgjorde med sitt 2-0-mål etter pause. Lewis Baker scoret så på straffe etter at Polens Jan Bednarek fikk rødt kort (to gule).
– Det er godt å være videre, men jobben er ikke gjort. Nå retter vi blikket mot semifinalen, sa Gray.
– Vi var langt nede etter poengtapet mot Sverige, men spillerne taklet presset, sa Englands trener Aidy Boothroyd. Laget hans prøver å følge opp U20-lagets VM-triumf nylig.

Lewis Baker setter Englands siste mot Polen

Tungt

Det har vært et svakt EM for de nordiske deltakerne. Onsdag ble det klart at Danmark ikke kan gå videre. Danskene har én kamp igjen, mot Tsjekkia.
– Dette er utrolig tungt. Vi var ubeseiret gjennom hele kvalifiseringen. Synd at det slutter slik, sa Sverige-kaptein Olsson.
Polen gikk gjennom EM med én uavgjort og to tap og slipper ikke unna fiaskostempelet i polsk presse.
De tre gruppevinnerne og beste toer går til semifinalene tirsdag. Slovakia har seks poeng etter sin seier mot Sverige og kan håpe at det viser seg å være nok.
Det er nye kamper fra U21-EM allerede fredag kveld. Du ser Serbia - Spania på Eurosport Norge og Eurosport Player fra kl. 20.35, mens Makedonia - Portugal går samtidig eksklusivt på Eurosport Player.