Slovakia U21–England U21 1–2:
Englands kommende generasjon med landslagsstjerner hadde kniven på strupen da Slovakia stod på motsatt banehalvdel i gruppespillets andre kamp i U21-EM mandag kveld.
Da passet det ekstremt dårlig at Martin Chrien, som til daglig spiller fotball i Tsjekkia og Viktoria Plzen, utmanøvrerte Jordan Pickford og sendte Slovakia i føringen med et hodestøt i kampens 23. minutt.
U-21 EM
Den engelske forbannelsen fortsetter
27/06/2017 PÅ 18:46
England stod med ett poeng etter å ha spilt 0–0 i første gruppespillkamp mot Sverige, og måtte strengt tatt ha seier for å ha håp om avansement til semifinale. Der er det bare gjort plass til gruppevinnerne i de tre gruppene, sammen med beste toer.
Selv med turneringens tredje eldste stall, og navn som Nathan Redmond og James Ward-Prowse i startelleveren, klarte ikke England å kvittere før lagene gikk til pause.
Men etter hvilen viste Aidy Boothroyds menn hva som bor i dem.
Fem minutter ut i andre omgang slo England tilbake ved Swansea-spiller Alfie Mawson, som fikk ikke bare én, men to sjanser og lykkes på den andre. Ti minutter senere gjorde Southamptons Nathan Redmond snuoperasjonen komplett da han dro seg inn i boksen og banket ballen i nettet.
Dermed inntar England tabelltopp i Gruppe A med fire poeng, foran Slovakia på tre. Sverige og Polen, som møtes senere mandag kveld, står på henholdsvis ett og null poeng.
Slik startet lagene:
Slovakia: Chovan; Valjent, Niňaj, Škriniar, Mazáň; Lobotka; Rusnák, Bero, Chrien, Mihalík; Zreľák.
England: Pickford; Holgate, Chambers, Mawson, Chilwell; Ward-Prowse, Chalobah; Swift, Baker, Redmond; Abraham
U-21 EM
U21-EMs overraskelser – Elmas (17) kan være den neste juvelen i europeisk fotball
27/06/2017 PÅ 13:18
U-21 EM
Tittelforsvareren på hodet ut av EM
23/06/2017 PÅ 07:39