To av de siktede, en 23 år gammel kvinne og en 30 år gammel mann fra København, er pågrepet og framstilles for varetektsfengsling i København onsdag. Den tredje personen er fortsatt på frifot.
Episoden de er siktet for fant sted sent 1. juledag i fotballspillerens bolig i Sydhavnen i København. Der skal fotballspilleren å ha blitt skutt med hagle. 30-åringen ble truffet i høyre underarm, men det var ingen livstruende skade. Han var frisk nok til å bli avhørt av politiet.

Sa nei til varetekt

Eliteserien
Bekymret seg for noe helt annet da kneet røk: – Utrolig ubeleilig
22 MINUTTER SIDEN
Påtalemyndigheten krevde onsdag at de to arresterte skulle bli varetektsfengslet, men det ville ikke dommeren være med på. I stedet besluttet dommeren å opprettholde anholdelsen i tre dager.
Det betyr at politiet har tre dager på seg til å forsterke mistanken mot de to. Deretter skal de framstilles for et nytt rettsmøte eller bli løslatt.
Begge de to anholdte har erklært seg ikke skyldig. Siden onsdagens rettsmøte skjedde bak lukkede dører, er det ikke kjent hva slags beviser politiet har mot dem.
I Danmark straffes drapsforsøk i utgangspunktet med seks års fengsel. Formildende eller skjerpende omstendigheter kan endre straffen i den ene eller andre retningen.

Bråkmaker

Nicki Billie sonet tidligere i år en fengselsdom på én måned. Det gjorde han for en voldsepisode i Monaco. Etterpå returnerte han til dansk fotball, men greide ikke å holde seg unna politiets søkelys lenge.
I oktober ble han pågrepet for å ha opptrådt truende og for besittelse av en luftpistol. Han fikk sparken i 1.-divisjonsklubben Lyngby.
30-åringen spilte for Rosenborg mellom 2013 og 2014. Dansken ble raskt en stor profil i norsk fotball. Også mens han var i RBK lagde Nicki Bille utenomsportslig overskrifter. Blant annet for å ha bitt en politimann under en fuktig bytur i København. For den episoden ble han straffet med 60 dagers betinget fengsel og 80 timers samfunnstjeneste.
Spissen ble også pågrepet av politiet etter bråk på byen i Trondheim i 2013. Og tilbake i 2009 fikk han betinget fengselsstraff og samfunnstjeneste for å ha delt ut et knyttneveslag.
Eliteserien
Uenige om VAR: – Jeg holder på å spy
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
Annulert mål og rødt kort – se dramatikken på Lerkendal
12 TIMER SIDEN