Tore Reginiussen trente ikke med resten av landslaget torsdag. Landslagssjef Lars Lagerbäck sa på torsdagens pressekonferanse at det fortsatt er usikkert om midtstopperen rekker den viktige kampen mot Spania.
– Jeg er kanskje ikke rett mann, men de ansvarlige som behandlet ham kom til at han burde hvile. Han er fortsatt et spørsmålstegn, så får vi ta en ny sjekk på ham på fredag, sier landslagssjefen.
Rosenborg-stopperen har slitt med en skulderskade i det siste som har holdt ham ute av spill og det har hele veien vært usikkert om han rekker lørdagens kamp mot Spania.
OBOS-ligaen
Mister hele sesongen: – Kjente at beinet bare dinglet
12 MINUTTER SIDEN
Til Eurosport.no mandag sa Reginiussen følgende om skaden:
– Den hemmer meg egentlig ikke så veldig. Jeg har trent fotball den siste uken, men hovedutfordringen er at jeg fortsatt mangler kraft og er utsatt for å slå den opp og gjøre det verre igjen, og få en enda mer komplisert skade. Smertene i seg selv er ikke så problematisk.
– Jeg har veldig lyst til å bli klar til den kampen selvfølgelig, det er en kamp man ikke får oppleve så ofte i karrieren. Det vil nok være den største landskampen min, mot en sånn motstander, med fullsatt Ullevaal. Det er en enorm kamp, fortsatte ham.
Sett denne?
Fotball
Endelig spilleklar etter fyrverkeriulykken: – Han har det helt fantastisk
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
KBK-helt klar for ny klubb: – Det kjennes spennende
18 TIMER SIDEN