Lyn beholdt plassen i Toppserien

Oppdatert 01/12/2019 klokken 16:12 GMT+1

Lyns fotballkvinner sikret plassen i Toppserien med 2-1-seier over Fløya i kvalifiseringen søndag. Sammenlagt vant Oslo-klubben 7-1.

Joanna Aalstad Bækkelund

Det var ikke mye tvil om at Lyn kom til å beholde plassen etter 5-0 borte mot Fløya i den første av to kvalifiseringskamper, men med 2-1 seier søndag kunne laget juble for både seier og spill i Toppserien også i 2020.
Vilde Hasund skrudde en corner direkte i mål etter 29 minutter, før Fløya utlignet ved Sandra Simonsen etter 50 minutters spill.
Avgjørelsen kom etter 66 minutter da Camilla Huseby skjøt et frispark rett i mål fra 40 meter. Fløyas keeper kom ut i feltet og ballen dalte i mål for Lyn.
Lyn beholder dermed plassen i Toppserien som ett av tre Oslo-lag. Serietoer Vålerenga og Røa er de øvrige Oslo-lagene i ligaen.