Populære sporter
All sport
Vis alt

LSK kvinner-treneren bekrefter: Fortsatt interesse for stortalent

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 12/12/2019 klokken 22:04 GMT+1

LSK-kvinner trener Hege Riise bekrefter at de fortsatt er interessert i å sikre seg Julie Blakstad.

Hege Riise

Foto: Scanpix

  • Hvem får siste plass i Eliteserien: Se Lillestrøm - Start onsdag kl. 19.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
ULLEVAAL (Eurosport.no):
Farts Julie Blakstad fikk en sesong i Toppserien før det bar ned igjen til 1. divisjon. Klubben endte med 10 poeng etter 22 kamper og må derfor ta turen ned igjen neste sesong.
Men til tross for nedrykk noterte Blakstad seg for fire mål og ble kåret til årets gjennombrudd i Toppserien på Fotballfesten tidligere i desember.
– Det har vært en lærerik sesong og jeg har hatt bra kontinuitet og fått trent godt. Så jeg har fått utviklet meg godt, forteller hun til Eurosport.no.
I september ble det klart at hun skulle på lån til LSK Kvinner, men en klage fra en annen klubb stoppet overgangen, meldte Romerikes Blad, og hun spilte ferdig sesongen i Fart.
Nå er det fortsatt usikkert hvor hun spiller neste sesong.
– Foreløpig har jeg ikke tatt noen beslutning for neste sesong ennå. Det er jo mye som må vurderes med tanke på skole og få den hverdagen til å gå opp, så vi får se hva det blir til.
Saken fortsetter under:

– Vi er fortsatt interessert

For LSK kvinner-trener Hege Riise, som vant årets trener i Toppserien for andre år på rad, legger ikke skjul på et de fortsatt er interessert i det unge talentet.
– Status er at vi fortsatt er interessert og vi er i dialog med dem. Litt fram i tid nå, så tar vi opp kontakten igjen. Nå er det litt ferietid og så får de bruke litt tid på å bestemme hvilken retning de skal, sier Riise til Eurosport.
– Hva er det som er så spennende med henne som spiller?
– Hun er en ung, fremadrettet spiller. Stor kapasitet, fysisk veldig robust til å være så ung og veldig ydmyk og lærevillig. En lojal spiller, så hun vil vi helst at skal spille i gult og svart.
Se intervjuet med Hege Riise. Saken fortsetter under:
Rosen fra LSK kvinner-treneren har Blakstad fått med seg.
– Selvfølgelig er det positivt å få gode tilbakemeldinger og det er noe jeg tar med meg videre. Så er det bare å jobbe på videre i hverdagen.
– Så du satser på at du ikke er ferdig i Toppserien?
– Nei, jeg håper ikke det, sier hun med et smil.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame