Populære sporter
All sport
Vis alt

Tidligere Viking-spiller nær overgang til Serie A-klubb

Thomas Sjursen

Oppdatert 13/06/2018 klokken 10:15 GMT+2

Valon Berisha er kun en medisinsk test unna å skrive under for italienske Sampdoria.

Valon Berisha

Foto: Scanpix

  • Se Nest-Sotra - Viking lørdag klokken 19.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Etter suksessesongen er Valon Berisha svært nær en overgang til Sampdoria. Det melder den anerkjente italienske sportsjournalisten Gianluca di Marzio.
En avtale verdt cirka 75 millioner kroner er nærstående og Berisha skal gjennomføre en medisinsk test torsdag eller fredag.
Ifølge di Marzio er norsk-kosovoeren tiltenkt å erstatte Lucas Torreira som er på blokka til Arsenals nye trener, Unai Emery. Torreira er svært nær å fullføre en overgang til Premier League-klubben for cirka 280 millioner kroner.
Valon Berisha har to år igjen på kontrakten i Red Bull Salzburg og bidro med 13 mål og 11 målgivende på 45 kamper for det østerriske laget denne sesongen. Han var også en viktig brikke i klubbens Europa League-eventyr i vår, og ble hyllet av trener Marco Rose før semifinalen mot Marseille.
– Valon er en spesiell spiller, han tar mye ansvar og har utviklet seg til å bli en absolutt leder i Salzburg. Han er en svært viktig brikke for oss, sa trener Marcos Rose til uefa.com.
Den tidligere Viking-spilleren dro til Salzburg for rundt 11 millioner kroner i 2012, selv om diverse klausuler kan ha økt den summen.
  • Se Nest-Sotra - Viking lørdag klokken 19.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame