Tap for Selnæs tross målgivende

Publisert 10/08/2020 klokken 16:35 GMT+2

Ole Selnæs bidro med målgivende pasning på Shenzhens ledermål, men etter et rødt kort tapte laget til slutt 1-2 for Henan Jianye i kinesisk superliga mandag.

selnæs

Allerede etter to minutter tok Shenzen ledelsen da Selnæs gikk på løp inn i boksen og spilte inn til John Mary foran mål, som enkelt kunne sette inn 1-0.
Men etter en drøy halvtime endret kampen karakter da Shenzen ble redusert til ti mann da Zhang Yuan fikk marsjordre etter å ha sparket en motspiller i ansiktet i en duell.
Vondt ble til verre ti minutter senere, da Jiang Zhipeng klønet det til foran Shenzhens mål og brystet inn et selvmål.
Med ti mann ble det til slutt for tøft for Selnæs' lag, som også slapp inn 1-2 da Fernando Karanga headet inn det som til slutt ble vinnermålet.