Marco Tagbajumi er klar for Lillestrøm. Det skriver klubben i en pressemelding.
Det er snakk om en avtale ut året. Strømsgodset-spissen hadde i utgangspunkt kontrakt med Drammens-klubben ut 2017.
– Vi gleder oss til å se Marco i aksjon. Han er en kraftspiss som vil konkurrere om en plass på laget fra dag én. Vi har hentet inn en ekstern analyse på Marco. Den viser at han er blant de åtte spillerne i Eliteserien som kommer til flest relevante målsjanser, så det gode er muligheter for at han blir en målscorer i LSK, sier sportssjef Simon Mesfin til LSK.no.
Eliteserien
Er vant med benkesliting: – Derfor jeg står her ute
2 TIMER SIDEN

Hadde møte med sjefen

Spissen har tidvis vært frustrert over manglende spilletid i Strømsgodset. Det gjorde at han hadde et møte med SIF-trener Tor Ole Skullerud om fremtiden.
– Det er frustrerende, det er en følelse som er vanskelig å forklare. Akkurat nå må jeg være sterk og komme meg gjennom det, sa Tagbajumi til Eurosport.no i juni.
Det har vært interesse fra utlandet, men familiesituasjonen skal ha vært avgjørende for valget. Den sterke spissen har et barn som skal starte i 1. klasse i høst, og mener derfor det ikke er ideelt å flytte til utlandet på dette tidspunktet. Hvis det ville blitt et nytt utenlandseventyr, hadde samboeren og barnet eventuelt flyttet seg sammen med kraftspissen.
– Det er interesse fra klubber i Hellas, Polen og på Kypros, har spillerens agent, Nicolas Aristotelous, tidligere sagt til Eurosport.no.

Marco Tagbajumi med sitt første for Strømsgodset

UEFA Europa Conference League
Drømmer om å gjøre som RBK på 90-tallet: – Vi vil bryte nye barrierer
16 TIMER SIDEN
Eliteserien
Dårlig skadenytt for nøkkelspillere
18 TIMER SIDEN