Marcus Mehnert (21) har scoret jevnt og trutt for Asker de siste årene.
Denne sesongen endte han med 15 mål på 26 kamper, og en fjerdeplass på toppscorerlisten i PostNord-ligaen avdeling 1.
21-åringens prestasjoner har ikke gått upåaktet hen. Når kontrakten med Asker nå er gått ut, har flere beilere meldt sin interesse for den tidligere Stabæk-spilleren.
Eliteserien
Kamp mot klokka – håper å få Samuelsen klar til RBK-kampen
5 TIMER SIDEN
– Jeg har vært to og et halvt år i Asker og utviklet meg bra. Nå ser jeg litt etter nye utfordringer, og det er kommet en del interesse fra forskjellige klubber, sier Mehnert til Eurosport.no.
Eurosport.no vet at flere av disse klubbene befinner seg både i OBOS-ligaen og Eliteserien.
– Vi prøver å finne best mulig løsning for meg og min utvikling. Jeg har hårete mål og tenker på hva som er best for at jeg skal bli en enda bedre spiller, og akkurat nå er vi i en vurderingsfase for å finne ut akkurat det, sier Mehnert.

– Neste steg er viktig

Spillerens agent, Daniel Steinfeld, er klar på at ungguttens neste karrieresteg er svært viktig.
– Han har vært Stabæk og gått en god skole, og så tok han litt andre veien og gikk ned en divisjon. Han har fortsatt å score masse mål, så nå må hans neste steg bli til en profesjonell hverdag, sier Steinfeld.
Mehnert selv legger ikke så mye vekt på hvilket nivå han spiller på neste år, så lenge han fortsetter å ta steg på fotballbanen.
– Om det er et eller to nivåer opp må vi se litt på, men jeg har spilt i Eliteserien en kort periode før, så jeg vet hva det handler om. For meg handler det om å finne en klubb som vil satse på meg, hvor jeg kan bli utfordret hver eneste dag og som jeg kan utvikle meg videre i, sier han.

Stemt frem på talentliste

Mehnert ble i oktober stemt frem som et av de fem største talentene på Norges tredje høyeste nivå, i en kåring som til slutt ble vunnet av Fredrikstads Thomas Rekdal.
– Jeg tenkte ikke så mye på det underveis i sesongen, men i etterkant er det jo moro. Det er trenerne som har stemt og at personer med fotballfaglig bakgrunn mener det, viser at man har gjort noe rett, sier han.
Men nå er 21-åringen mest opptatt av å se fremover.
– Det blir en spennende tid som kommer nå. Jeg er ambisiøs og har hårete mål, og vil finne det rette valget for meg.
Eliteserien
VIF-spilleren nærmer seg retur – roser lagkameratens «vikarjobb»
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
– Jeg har et ganske klart mål om å rekke derbyet mot Lillestrøm
8 TIMER SIDEN