Målet kom allerede etter fire minutter. Foran mål var Sørloth sikker fra sju meter etter å ha løpt seg fri i feltet. Den målgivende pasningen kom fra Badou Ndiaye, som Sørloth spilte sammen med i Bodø/Glimt i 2015.
Forrige helg ble Sørloth utvist for å ha dyttet en motspiller i ansiktet på tampen av 2-0- seieren over Genclerbirligi. Nordmannen ble ilagt to kampers karantene, men klubben anket saken og fikk den redusert til én kamp.
Dermed kunne Sørloth istedenfor score og bidra til en svært viktig seier mot Sivasspor etter å ha stått over torsdag cupkamp mot Erzurum.
Indre Bane
Mektig imponert over Glimt: – Tilbake på høyt, høyt nivå
EN TIME SIDEN
Like før pause var Caner Osmanpasa uheldig og satte ballen i eget nett for Sivasspor. Mustapha Yatabare scoret et trøstemål tre minutter på overtid, men Sørloth og hans lag vant likevel og kunne innkassere tre veldig viktige poeng i toppkampen i tyrkisk superliga.
Det gjør at Trabzonspor tar tilbake tabelltoppen med ett poeng foran Istanbul Basaksehir, som vant over Besiktas fredag. Luken ned til Sivasspor er nå på tre poeng, og Sørloths lag har også én kamp til gode på gullrivalene.
(©NTB)
Eliteserien
Odd-duo mest sannsynlig klar for helgens kamp
4 TIMER SIDEN
Fotball
– Noe av det største denne klubben har gjort
4 TIMER SIDEN