ULLEVAAL STADION (Eurosport.no)
Norge-Nederland 1-1
– Vi kommer til å spille i en katedral borte mot Nederland og på en utsolgt Fenerbahçe-stadion mot Tyrkia, sa Solbakken etter onsdagens landskamp.
Eliteserien
En tredel av landslagstroppen har spilt i Molde: – Spillerne går en god skole
2 TIMER SIDEN
Norges landslagstrener mener fordelen blir stor for de andre lagene, som i sine hjemland får spille for fulle tribuner. Norge, som startet kvaliken med «hjemmekamper» i Malaga, fikk altså kun bruke en liten del av kapasiteten på nasjonalarenaen.
– Jeg mener dette er noe flere av dere burde vært interessert i og som burde vært satt mer søkelys på. Jeg mener det er svakt av flere av dere. Nå må jeg sitte å syte om det, som jeg gjør nå, sa Solbakken videre.
Les også: Haaland ga Norge drømmestart
– Men det må sies.
Det var på pressekonferansen etter Norges 1-1-kamp mot Nederland at Solbakken fikk spørsmål om publikumssituasjonen, og om han var irritert på regjeringen for å holde igjen.
– Det som var her var fantastiske. Og det er spillerne også veldig glade for. Men det kunne vært surrealistisk her i kveld. Vi får ikke gjort noe mer med dette enn å stemme under stortingsvalget, sa han.
– Det er synd det ikke er fullsatt Ullevaal, for da kunne det blitt en ekstremt minnerik kveld, sa Stefan Strandberg da han fikk det samme spørsmålet.
– Jeg synes de bare skal åpne hele greia, var den klare beskjeden fra Mathias Normann.
Norge fikk en drømmestart mot Nederland, da Erling Braut Haaland sendte ballen i mål etter et kvarter. Nederland svarte før pause, og dermed endte det 1-1. Tyrkia spilte også uavgjort hjemme mot Montenegro, og dermed er det fortsatt uhyre jevnt i gruppe G, med Norge, Nederland og Montenegro poenget bak Tyrkia.
Sett denne?

Solbakken om landslagsjokeren: – Det er fortjent

Fotball
Overrasket over sin nye klubb: – Over all forventning
12 TIMER SIDEN
Norgesmesterskapet
Ekspertene om mulig cup-skroting: – Blødningen må stoppes snarest
14 TIMER SIDEN