Slovakiske Ruzomberok står på motsatt halvdel når Brann setter kursen østover neste uke for 2. kvalifiseringsrunde til Europaligaen.
Det slovakiske laget slo ut Vojvodina fra Serbia 3–2 sammenlagt torsdag.
Brann åpner med bortekamp 13. juli, mens returkampen spilles i Bergen en uke senere. Begge kampene sendes direkte på Eurosport sine plattformer.
Fotball
Myhre og Castro herjet da FFK ble ydmyket i cupen
12 TIMER SIDEN
– Vi har sett de. Lars Tjærnås (Branns speider, journ.anm.) har vært og sett de, så han har full kontroll. Vi hadde egentlig fortentet Vojvodina, men nå ble det ikke sånn. Vi tar det som det kommer. Tjærnås mener det er mulig å slå dem om vi spiller opp mot vårt beste, sier Brann-trener Lars-Arne Nilsen til Eurosport.no
Bergenserne er inne i et tett kampprogram med seire, cup og europacup. Allerede til helgen reiser Nilsen og co. til Bærum for å bryne seg på Stabæk.
– Vi har mange viktige kamper nå, både med serie, cup og europacup. Vi prøver først og fremst å konsentrere oss om den neste kampen, som er Stabæk. Nå tar vi den først og så gir vi full gass mot Ruzomberok etter det.
Nilsen innrømmer likevel at han gleder seg og at å delta i europacupen med Brann henger høyt.
– Det blir gøy. Det blir veldig artig å være med i europacupen. Jeg tror gutta gleder seg. Vi har jo en drøm om å ta oss inn i gruppespillet i Europaligaen, sier Nilsen.
Første kamp ser du på Eurosport Player og Eurosport Norge torsdag med kampstart enten kl. 19.00 eller 20.45, før returoppgjøret går på samme kanal en uke senere, den med kampstart kl. 19.00. Før den tid ser du Stabæk–Brann også på Eurosport Player og Eurosport Norge med avspark søndag kl. 20!

Odd og FKH enkelt videre

Både Odd og Haugesund hadde allerede skaffet seg svært gode utgangspunkt nord nord-irsk motstand før andre kamp i første kvalifiseringsrunde til Europaligaen. Skiens-laget reiste til Ballymena United med 3–0-ledelse, mens Haugesund tok med seg hele 7–0 til Coleraine.
Leroy Millar (selvmål) og Sigurd Haugen sørget for at Odd er klar for andre kvalikrunde med 5–0 sammenlagt. FKH på sin side spilte 0–0.
I neste runde venter Valuz fra Liechtenstein for Dag-Eilev Fagermos menn, mens rogalendingene får svært tøff motstand i Lech Poznan.
Fotball
Sykdomsplagede RBK komfortabelt videre i cupen
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
Flere profiler på utgående kontrakt: – Vi ønsker å beholde han
18 TIMER SIDEN