Slik feirer Tronstad og kompisene hans når de er klare for cupfinale

Oppdatert 02/03/2021 klokken 23:49 GMT+1

Sondre Tronstad og hans Vitesse er klar for nederlandsk cupfinale etter å ha slått Venlo 2-0 i semifinalen.

Sondre Tronstad

18. april blir Heerenveen eller Ajax motstander i finalen på De Kuip i Rotterdam. De møtes onsdag i skøytebyen.
Tronstad, som i fjor høst fikk sin landslagsdebut på «nødlandslaget» som imponerte mot Østerrike i nasjonsligaen, spilte hele kampen på Vitesses midtbane.
Vitesse dominerte kampen, men gjestenes storscorer Georgios Giakoumakis var en stadig trussel og misbrukte en kjempesjanse tidlig i 2. omgang.
Målene lot vente på seg, men kvarteret før slutt nikket Armando Broja inn Oussama Tannanes innlegg. Ni minutter senere fastsatte Tannane resultatet med et vakkert langskudd.
Gjestene kom ikke nærmere enn et stolpetreff av Torino Hunte, og Tronstad kunne juble med sine lagkamerater.