• Se Vardar – Rosenborg i Europa League torsdag klokken 20.55 på Eurosport Player og MAX
Rosenborgs forsvarsspiller Alex Gersbach er ikke fornøyd med spilletiden denne sesongen. Konkurrenten Birger Meling har spilt seg til fast plass på venstrebacken til RBK og derfor er det kun blitt ni kamper fra start og seks innhopp på 20-åringen i Eliteserien i år. I fjor ble det 14 kamper fra start og 5 innhopp på backen.
Nå vil han diskutere fremtiden med Rosenborg til tross for at kontrakten går ut om et halvannet år, melder Adressavisen torsdag. Grunnen er at Gersbach jakter en plass i Australias VM-tropp. I sommer var han med hjemlandet i Confederations Cup der han fikk spille kampen mot Kamerun. Skal han være aktuell for en VM-tropp trenger han være en del av inventaret i Kåre Ingebrigtsens ellever over tid. Ifølge avisen bør praten skje før han reiser på ferie mandag.
OBOS-ligaen
Signerte for Lillestrøm i vinter – nå er han klar for Kongsvinger
8 MINUTTER SIDEN
– Jeg har ikke spilt så mye som jeg skulle ønske, og med VM neste sommer er det viktig for meg å spille regelmessig. Det har ikke skjedd nok i år, noe som er skuffende fra mitt synspunkt. Men det er sånn det funker i store klubber som Rosenborg, sier Gersbach til Adressavisen.
Australia røk ut i gruppespillet etter å ha spilt uavgjort mot nevnte Kamerun og Chile. Til neste års sluttspill i VM havnet Australia i gruppe med Frankrike, Peru og Åge Hareides Danmark.
  • Se Vardar – Rosenborg i Europa League torsdag klokken 20.55 på Eurosport Player og MAX
20-åringen legger ikke skjul på at han trives godt i Trondheim, men ønsker seg mer spilletid.
– Det er en fantastisk klubb, og alle i Norge vet det. Det er et bra sted å være om man spiller. Så kan det være et vanskelig sted å være om man ikke spiller. Jeg trenger det. Jeg vil ikke sitte på benken hele karrieren, fortsetter backen.
Sportslig leder i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye, skjønner og forstår spillerens ønske om mer spilletid.
– Problemstillingen er åpenbar og glassklar. Han trenger å spille på grunn av alderen, VM-sluttspill og sånne ting. Vi skjønner at det er en sak. Men alle vil spille, forteller Bjørnebye til Adressavisen.
  • Se Vardar – Rosenborg i Europa League torsdag klokken 20.55 på Eurosport Player og MAX
Eliteserien
Nysigneringen: – Laget har stort potensiale
29 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Returnerer til Vålerenga: – Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves
2 TIMER SIDEN