Dani Carvajal (25) har siden returen til Real Madrid i 2013 blitt en viktig brikke i det som de siste sesongene har vært et av verdens aller beste klubblag.
Zinédine Zidanes menn har tatt for seg både på den nasjonale og den internasjonale arena, og vunnet omtrent alt som vinnes kan.
Suksessen har gitt mersmak for Carvajal, som nå har viet fremtiden sin til klubben han har vært i nesten hele sin profesjonelle karriere (en sesong i Bayer Leverkusen).
Eliteserien
KBK-helt klar for ny klubb: – Det kjennes spennende
11 TIMER SIDEN
Real Madrid-backens opprinnelige kontrakt strakk seg til 2020, men er nå forlenget med ytterligere to år. I tillegg til et sannsynlig lønnshopp fra sine 350 000 kroner i uken, har 25-åringen skrevet under fått med en ny utkjøpsklausul, og det er nettopp den som vekker oppsikt.
For nå vil det koste nesten 3,3 milliarder kroner å kjøpe ut Real Madrids høyreback, mer enn det for eksempel koster å kjøpe ut Lionel Messi fra Barcelona.
Selv om Carvajals stjernestatus er et stykke unna Messis, følte åpenbart Real Madrid-spilleren seg forpliktet til å sette utkjøpsklausulen høyt for å være sikker på at han ikke forsvinnner noen steder. Kanskje sett i lys av Neymars tomilliarders-overgang fra Barcelona til Paris Saint-Germain i sommer.
– Den er så høy for at ingen skal kunne kjøpe meg ut fra klubben og jeg har ingen ønsker om å dra herfra, sa Carvajal på en pressekonferanse mandag.
– Denne klubben er en stor del av livet mitt, og har gjort at jeg har kunnet følge min drøm. Å forlenge kontrakten med klubben jeg elsker, klubben som er min familie, er veldig godt, sa han.
I spansk fotball er det vanlig at alle spillere har en utkjøpsklausul hos sine klubber, av det prinsipp at klubbene ikke skal ha mulighet til å tvinge en spiller fra å forlate klubben sin. Carvajals nye klausul er imidlertid et lite stykke unna de største. Lagkameratene Cristiano Ronaldo og Karim Benzema har verdens høyeste utkjøpsklausul på like i underkant av 10 milliarder kroner.
Premier League
Klubben bekrefter: Hodgson blir Kings nye trener
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
Molde kan ha funnet sin nye spiss: – Vil passe bra inn
14 TIMER SIDEN