Juventus gikk på sesongens andre tap i Serie A da de røk 2-3 borte mot Sampdoria søndag ettermiddag.
Kampen gikk uten keeperlegenden Gianluigi Buffon, som etter tapet i VM-playoffen mot Sverige var så langt nede at han måtte stå over søndagens seriekamp.
Champions League
United-vending mot alle odds
07/11/2018 KLOKKEN 22:05
Kampen ble 39-åringens siste på landslaget, og den ulykkelige avskjeden har tatt lang tid å fordøye.
I forkant av søndagens oppgjør mot Sampdoria bekreftet Juventus-sjef Massimiliano Allegri at både Buffon og Andrea Barzagli, som også la opp på landslaget etter Sverige-tapet, hadde fått fri.
– Det er normalt å være skuffet når man ikke kommer til et VM. Spesielt for Gianluigi, som ville spilt sitt sjette mesterskap. Livet går videre, men det tar tid. Gianluigi er i god forfatning, og har respondert godt på nedturen. Nå får han hvile etter en periode med stor mental og fysisk belastning, sa Allegri til klubbens hjemmesider lørdag.
Uten Buffon og Barzagli ble Juventus til tider rundspilt i Genova. Keeperveteranens erstatter, tidligere Arsenal-spiller Wojciech Szczezny, måtte plukke tre baller ut av nettet i den andre omgangen.
Duvan Zapata, Lucas Torreira og Gian Marco Ferrari scoret målene for Sampdoria som nå står med 6-0-0 og 19-5 i målforskjell på hjemmebane denne sesongen. Gonzalo Higuain og Paulo Dybala reduserte på overtid for gjestene, men sluttspurten kom for sent.
Tapet gjør at Juventus nå ligger fire poeng bak serieleder Napoli etter 13 serierunder. Napoli vant 2-1 mot Milan lørdag kveld, og er fortsatt ubeseiret i Serie A.
Champions League
Juventus og Ronaldo forverret United-krisen
23/10/2018 KLOKKEN 21:00
Champions League
Gråtende Ronaldo utvist i CL-debuten for Juventus
19/09/2018 KLOKKEN 20:02