Östersund har hatt en fantastisk ferd foreløpig i europaligaen. Svenskene hadde vunnet begge sine to kamper i gruppespillet før torsdagens møte mot spanske Athletic Bilbao.
Helt til det 89 minutt så det ut som det skulle bli den tredje trepoengeren.
– Når man ser på det i ettertid, så tapte vi to poeng. Men skal vi tenke litt lengre på det så er det Athletic Bilbao vi spiller uavgjort mot. Det skal vi være veldig stolte av, sa Östersund-spiller, Saman Ghoddos til SVT etter kampen.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann med årets første hjemmeseier
4 TIMER SIDEN

– Vi var helt borte

Inaki Williams ødela nemlig festen hjemme i Östersund med sin scoring i det 89. minutt. Dermed endte det med poengdeling og 2-2. Før det hadde Alhaji Gero og Curtis Edwards sørget for en sensasjonell opphenting og ledelse for svenskene.
Athletic-trener Jose Angel Ziganda mente svenskene var det beste laget.
– Vi lå etter fra første stund. De lyktes med alt i sitt spill, det gjorde vi ikke. Vi var helt borte i 75 minutter. De var ganske mye bedre, sa Ziganda til Expressen.
Östersund har likevel fremdeles ledelsen i gruppen med sju poeng. Zorya Lugansk som slo Hertha Berlin torsdag er poenget bak med seks poeng. Athletic Bilbao står med fattige to poeng og trenger en seier når svenskene kommer på besøk til Bilbao i neste runde.
(©NTB/Eurosport.no)
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Stabæk med poengtap hjemme mot Grorud
4 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Fredrikstad vant mot poengløse Skeid
4 TIMER SIDEN