Scoret to (!) mål på 20 minutter i debuten

Sondre Skandsen

Oppdatert 22/07/2019 klokken 21:01 GMT+2

Sander Svendsen (21) brukte ikke mer enn ti minutter på å presentere seg selv for Odense-supporterne.

Sander Svendsen

«Vår nye nordmann kommer på banen, slår tunnel på en Lyngby-spiller, spiller Bashkim gjennom, får den igjen og setter den med innsiden. Klasse-mål!»
Sander Svendsen brukte nøyaktig ti minutter på å trollbinde publikum i sin nye klubb, Odense. Og som ikke det var nok. Scoring nummer to kom bare minutter etterpå. Etter å ha plukket opp en ball på midten, la romsdalingen på til 4-1 for Odense over Lyngby.
Faktisk imponerte han så til de grader, at han ble kåret til kampens beste spiller av en lokal jury. Det til tross for at han først kom på banen etter 61 spilte minutter.
Etter å ha tilbrakt vårsesongen på lån i Odd, med stor suksess, signerte han for sin gamle trener Jakob Michelsen i danske Odense denne sommeren. Der fikk han draktnummer 10, og han skrev under på en fireårskontrakt.
Kampen mellom Odense og Lyngby i Superligaen endte 4-1 til hjemmelaget. Stillingen var 1-1 da den tidligere Odd- og Molde-spilleren kom på banen. Ex-Haugesund-spiller Frederik Gytkjær scoret Lyngbys mål.