Riise sier til avisen at han har vært i en prosess med klubben i flere måneder med tanke på fornyelse av kontrakten.
– Jeg har hatt fokus på laget. Men samtidig er jeg blitt informert om at klubben skal starte med et nytt prosjekt som kalles «Flint 2022-2025». Jeg spurte meg selv: «Er det riktig av meg å fornye - uansett om det blir nedrykk eller ikke - når jeg i utgangspunktet vet at jeg ikke blir her i tre år til?» Det kunne jeg ikke garantere. Da valgte jeg å si at jeg ikke ville fornye kontrakten, sier Riise.
OBOS-ligaen
Lillebo forklarer feiringen: – Biting holder vi oss for god til
11 TIMER SIDEN
Tirsdag formiddag skal partene ha kommet til en endelig avgjørelse.
Riise og Flint rykket lørdag ned fra 3. divisjon etter å ha tapt knepent mot Oppsal og fått andre resultater mot seg.
Like etterpå ble det klart at Riises lag la inn protest da de mente Oppsal brukte en spiller som ikke var spilleberettiget, men utfallet er ennå ikke klart.
Uvitende om hva som blir utfallet gir Riise seg i klubben etter to år.
– Jeg har hatt to fantastiske år her. Det har vært veldig utfordrende med tanke på coronaperioden. Men jeg har lært ekstremt mye om meg selv som trener og person. Og jeg har hatt en fantastisk gruppe å jobbe med, framholder han, ifølge Dagbladet.
Flint-styreleder Geir Bøe bekrefter Riises avgang overfor TV 2.
– Vi er enige om at han ikke blir med videre. Det var for så vidt hans initiativ, for vi har sagt at vi ønsker langsiktighet i det. Vi trenger et par, tre år for å bygge opp et lag, og John Arne har vært klar på han har ambisjoner, og ønsker å gå til klubber høyere opp i systemet. Basert på det kunne han ikke imøtekomme ønsket vi hadde, og valgte å si at nok er nok. Da går han videre i trenerkarrieren et annet sted, sier Bøe til TV 2.

Rørt Rekdal hyller laget: – Aldri vært med på noe sånt

OBOS-ligaen
Snudde det i andre kamp – Blink feiret med gebiss
12 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Sendte sylfrekt stikk – feiret med gebiss
12 TIMER SIDEN