Tidligere Eliteserie-helt scoret mot verdensmesterne

Oppdatert 11/10/2018 klokken 23:24 GMT+2

De franske VM-vinnerne så ut til å gå på et hjemmetap for Island i Guingamp torsdag, men to sene scoringer reddet uavgjort og 2-2 i treningskampen i fotball.

Birkir Bjarnason

Birkir Bjarnason med fortid i Viking og Bodø/Glimt gjorde 1-0 kvarteret før pause, mens Kári Árnason økte til 2-0 etter 58 minutter.
Frankrike stilte med omtrent sitt antatt beste lag fra start. Det vil si med blant andre Hugo Lloris i mål, Raphaël Varane i forsvaret, Paul Pogba på midtbanen og Antoine Griezmann i angrep. Med unntak av Lloris ble alle byttet ut i løpet av kampen.
Tidligere Rosenborg-spiller Hólmar Örn Eyjólfsson var uheldig å sette ballen i egen nett fire minutter før slutt, mens innbytter Kylian Mbappé reddet æren for de franske mesterne på overtid. Mbappe scoret på straffespark.
Frankrike møter Tyskland hjemme 16. oktober i Nations League, mens Island tar imot Sveits mandag.