Populære sporter
All sport
Vis alt

King snart kampklar igjen

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 27/01/2020 klokken 17:28 GMT+1

Joshua King har vært ute av spill en måned, men landslagsspissen kan snart være tilbake i kamp. Skaden er ingen bekymring med tanke på landskampene i mars.

Joshua King

Foto: Getty Images

– Joshua er i stor framgang og i trening, så det ser bra ut når det gjelder ham, sier landslagets assistenttrener Per Joar Hansen til NTB uten å kunne si noe konkret om når Bournemouth-spissen er i spill igjen.
King har vært på sidelinjen en periode. Det var nye problemer med en bakre lårmuskel (hamstring) som stoppet ham. Hans hittil siste kamp for Bournemouth kom rett før nyttår. Da spilte han 73 minutter, men hadde vondt etterpå.
Neste ligakamp går mot Aston Villa lørdag. Rekker ikke King den, får han en ny mulighet når klubben hans spiller borte mot Sheffield United neste søndag.
Landslaget spiller hjemme mot Serbia i Nations League i slutten av mars. King er en av landslagssjef Lars Lagerbäcks aller mest betrodde menn.
Vinner Norge mot Serbia og så mot enten Skottland eller Israel noen dager senere, også det på Ullevaal, er EM-plassen sikret.
I så fall skal Norge møte Tsjekkia (Glasgow) 15/6, England (London) 19/6 og Kroatia (Glasgow) 23/6 i mesterskapet til sommeren.
Det norske A-landslaget for menn har ikke vært med i et sluttspill siden EM i 2000.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame