Som unggutt var King en del av United-systemet mellom 2008 og 2013. De to første årene hadde Norges landslagsspiss Solskjær som trener på reservelaget.
Etter en rekke utlån fikk 26-åringen sitt store Premier League-gjennombrudd i Bournemouth. Spesielt i 2016/17-sesongen imponerte han stort med 16 seriemål.
Søndag kveld får King et gjensyn med Solskjær. Da skal Bournemouth få bryne seg på et United-lag som har fått et oppsving etter sparkingen av José Mourinho. Solskjær er selvsagt klar over Kings styrker.
Premier League
Solskjærs United tuktet nesten Liverpool: – En misbrukt mulighet
17/01/2021 PÅ 19:21
– Du må være konsentrert. Josh er sterk og rask, og han har mye energi, så vi er nødt til å passe på ham, sier Uniteds midlertidige manager til klubbens nettsted.
– Josh har virkelig utviklet seg siden jeg hadde ham på Uniteds reservelag. Det er godt å se at han har fått en såpass stor karriere. Han gjør det bra for Norge også. Han er en av få norske spillere vi kan følge i Premier League, men jeg håper nordmenn ikke nyter å se ham spille i akkurat denne kampen. Forhåpentligvis klarer vi å stoppe ham, sier Solskjær videre.
Kristiansunderen skal lede Manchester United ut sesongen. Etter planen skal han etterpå returnere til jobben som Molde-trener. Solskjær har fått en pangstart på managerlivet i gamleklubben med 5-1 over Cardiff og deretter 3-1-seier hjemme mot Huddersfield.
(©NTB)
Sett denne?
Premier League
Solskjærs United slo tilbake med storseier mot Newcastle
27/12/2019 PÅ 08:31
UEFA Europa League
Kunstmål av Martial – Solskjærs United videre i Europa League
07/11/2019 PÅ 21:54