Fotball
Premier League

Solskjær frykter nytt Wolverhampton-tap

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Ole Gunnar Solskjær

Foto: Getty Images

AvEurosport
02/04/2019 på 08:33 | Oppdatert 02/04/2019 på 08:46

Ole Gunnar Solskjær har kun gått på to tap i sin karriere som Manchester United-manager. Ett av dem var mot Wolverhampton, og han frykter tøff motstand igjen.

Ole Gunnar Solskjær sier Manchester United vil få som fortjent dersom de ikke spiller opp mot sitt beste i tirsdagens serieoppgjør borte mot Wolverhampton.

Da tar Solskjær med sine «røde djevler» på jakt etter tre verdifulle poeng i kampen om en topp fire-plass, som vil gi Champions League-billett neste sesong.

Premier League

Solskjærs United slo tilbake med storseier mot Newcastle

27/12/2019 PÅ 08:28

På to forsøk denne sesongen har United fortsatt til gode å slå det nyopprykkede laget.

Det ble 1-1 på Old Trafford i september, mens Solskjær gikk på sitt andre, og foreløpige siste tap, da Wolverhampton slo ut United i FA cupens kvartfinale forrige måned.

United hadde da ballen klart mest, men fikk smake på sin egen kontringsmedisin. Denne gangen håper Solskjær at de har lært.

– Vi møter et godt lag. Hvis vi ikke spiller opp mot vårt beste kommer vi til å få som fortjent, sa nordmannen på mandagens pressekonferanse før kampen, ifølge Manchester Evening News.

– Sist gang spilte vi ikke godt nok mot dem. Vi hadde ballen i 70 prosent av tiden, men noen ganger betyr ikke ballinnehav at man skaper sjanser og scorer mål.

  • Les også: Van Gaal: – Forskjellen på Mourinho og Solskjær er at Solskjær vinner

Fire måltjuver

Mål ble det derimot i helgens serieoppgjør mot Watford. Da vant United en noe heldig 2-1-seier etter scoringer av Marcus Rashford og Anthony Martial. Dermed har United fire mann som har scoret et tosifret antall mål en sesong, for første gang siden 1995/96.

Romelu Lukaku (12 mål), Paul Pogba (11), Martial (10), Rashford (10) og har nå alle passert et tosifret antall mål denne sesongen.

– Det er en god ting å ha flere som kan score mål. Det gjør at motstanderen vet at det vil komme scoringer fra alle kanter.

Svensken tilbake

På mandagens pressekonferanse bekreftet Solskjær at hans svenske forsvarer Victor Lindelöf er tilbake etter å ha stått over av personlige årsaker. Det samme gjelder Martial som måtte ut med skade i helgens kamp.

– Begge vil bli klare, helt sikkert, sa Solskjær.

Til Manchester Uniteds egen TV-kanal bekreftet nordmannen Eric Bailly, Alexis Sánchez, Antonio Valencia og Matteo Darmian fortsatt er skadd og ikke aktuelle tirsdag.

(©NTB)

UEFA Europa League

Kunstmål av Martial – Solskjærs United videre i Europa League

07/11/2019 PÅ 21:39
UEFA Europa League

Bortetørken over for Solskjær og United

24/10/2019 PÅ 19:07
Relatert
FotballPremier LeagueManchester UnitedWolverhampton Wanderers
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Siste nytt

Fotball

Premier League starter opp igjen

FOR 18 MINUTT SIDAN

Siste videoer

Eliteserien

Sjekk VIF-guttas elleville søppelbøtte-triks

00:00:49

Mest populært

Bryting

OL-heltens mørke år – skulle ta overdose heroin

FOR 21 TIMAR SIDAN
Vis mer