Getty Images

Solskjær frykter nytt Wolverhampton-tap

Solskjær frykter nytt Wolverhampton-tap
Av Eurosport

02/04/2019 10:33Oppdatert 02/04/2019 10:46

Ole Gunnar Solskjær har kun gått på to tap i sin karriere som Manchester United-manager. Ett av dem var mot Wolverhampton, og han frykter tøff motstand igjen.

Ole Gunnar Solskjær sier Manchester United vil få som fortjent dersom de ikke spiller opp mot sitt beste i tirsdagens serieoppgjør borte mot Wolverhampton.

Da tar Solskjær med sine «røde djevler» på jakt etter tre verdifulle poeng i kampen om en topp fire-plass, som vil gi Champions League-billett neste sesong.

På to forsøk denne sesongen har United fortsatt til gode å slå det nyopprykkede laget.

Det ble 1-1 på Old Trafford i september, mens Solskjær gikk på sitt andre, og foreløpige siste tap, da Wolverhampton slo ut United i FA cupens kvartfinale forrige måned.

United hadde da ballen klart mest, men fikk smake på sin egen kontringsmedisin. Denne gangen håper Solskjær at de har lært.

– Sist gang spilte vi ikke godt nok mot dem. Vi hadde ballen i 70 prosent av tiden, men noen ganger betyr ikke ballinnehav at man skaper sjanser og scorer mål.

Fire måltjuver

Mål ble det derimot i helgens serieoppgjør mot Watford. Da vant United en noe heldig 2-1-seier etter scoringer av Marcus Rashford og Anthony Martial. Dermed har United fire mann som har scoret et tosifret antall mål en sesong, for første gang siden 1995/96.

Romelu Lukaku (12 mål), Paul Pogba (11), Martial (10), Rashford (10) og har nå alle passert et tosifret antall mål denne sesongen.

– Det er en god ting å ha flere som kan score mål. Det gjør at motstanderen vet at det vil komme scoringer fra alle kanter.

Svensken tilbake

På mandagens pressekonferanse bekreftet Solskjær at hans svenske forsvarer Victor Lindelöf er tilbake etter å ha stått over av personlige årsaker. Det samme gjelder Martial som måtte ut med skade i helgens kamp.

– Begge vil bli klare, helt sikkert, sa Solskjær.

Til Manchester Uniteds egen TV-kanal bekreftet nordmannen Eric Bailly, Alexis Sánchez, Antonio Valencia og Matteo Darmian fortsatt er skadd og ikke aktuelle tirsdag.

(©NTB)

Video - Erling Moe: – Jeg og Solskjær har lik filosofi

02:30
0
0