Populære sporter
All sport
Vis alt

Premier League-manager fikk sparken

Espen Blaker

Oppdatert 06/11/2017 klokken 16:28 GMT+1

Slaven Bilic er ferdig i West Ham.

Bilic

Foto: Eurosport

Slaven Bilic er ferdig som manager i West Ham. Det melder klubben på sine egne hjemmesider mandag formiddag.
«Vi vil takke Slaven og hans team for deres arbeid de siste to og et halvt årene. Vi føler nå en forandring er nødvendig for at klubben skal utvikle seg i positiv retning i tråd med dens ambisjoner» skriver klubben i pressemeldingen.
Lørdagens 1-3-tap for Liverpool ble kroatens siste kamp i sjefsstolen for «The Hammers». Tapet føyet seg inn i en rekke av dårlige resultater denne sesongen. Etter 11 kamper ligger London-klubben på direkte nedrykksplass, men kun to seire.
Bilic har vært i West Ham siden sommeren 2015. I sin første sesong ledet han klubben til en sjuendeplass, kun fire poeng unna en Mesterliga-plass. Forrige sesong ble langt mer skuffende, med en 11. plass og over 30 poeng opp til topp fire.
Den nedadgående kurven har fortsatt denne sesongen, og etter ni poeng på de 11 første kampene var det altså slutt for mannen som selv spilte 49 kamper for West Ham i sin aktive karriere.
Klubben er forventet å offentliggjøre 49-åringens erstatter i nær fremtid. Hos engelske medier er den heteste kandidaten tidligere Manchester United- og Everton-manager David Moyes. Ifølge Sky Sports vil 54-åringen bli bekreftet som ny manager på tirsdag.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame