Ighalos opprinnelige kontrakt med den engelske storklubben gikk ut søndag, og United-leiren har de siste dagene jobbet på spreng med å få til en ny avtale. Ighalos klubb, Shanghai Shenhua, ønsket nemlig å få ham tilbake til sesongstarten i Kina.
Nå bekrefter imidlertid Manchester United på sitt nettsted at 30-åringen blir i klubben. Den nye låneavtalen gjelder ut januar 2021.
Ighalo har tidligere uttalt at han ønsker å fullføre sesongen i United, som er hans favorittklubb. NTB er kjent med at det har vært jobbet med å forhandle fram en ny avtale gjennom helgen.
Premier League
Tettey freder treneren etter nedrykket: – Han har gjort alt han kunne
13/07/2020 PÅ 06:50
– Vi er i dialog. De (Shanghai) har vært fantastiske overfor oss og har latt ham spille for drømmeklubben sin, sa United-manager Ole Gunnar Solskjær til klubbens nettsted tidligere i uken.
Solskjær hentet Ighalo på lån på siste dag av overgangsvinduet i januar etter at stjernespissen Marcus Rashford ble skadd. Ighalo slo til umiddelbart og scoret fire mål på åtte kamper for klubben i sitt hjerte.
– Det har vært en drøm for ham, og forhåpentlig kan han fullføre det han startet på for oss, gjerne med et trofé, sa Solskjær.
Ighalo har tidligere spilt i Premier League for Watford. Han var i Lyn i 2007 og 2008.
(©NTB)
Premier League
Solskjær tror på få overganger i sommer
09/07/2020 PÅ 07:23
Premier League
Berge og Sheffield United sikret seieren på overtid
08/07/2020 PÅ 19:11