Den vanligvis svært velinformerte ESPN-journalisten Mark Ogden skrev tirsdag formiddag at Solskjær kunne være en midlertidig løsning til managerjobben i Manchester United.
I de påfølgende timene kastet «samtlige» i britisk presse seg etter.
Premier League
Avis: Seks Solskjær-grep som har forvandlet Manchester United
31/12/2018 PÅ 12:58

Ogden: – Han er en perfekt person til dette

I et intervju med Eurosport.no tirsdag kveld forklarer journalisten hvorfor alt tyder på at Premier League-klubben velger nordmannen.
– Han er mannen klubben vil ha og han vil sannsynligvis få denne jobben. Ingen i United avviser eller benekter det, og det ville de sannsynligvis gjort hvis det ikke stemte. Solskjær kjenner klubben, styret og garderoben godt og supporterne her elsker ham, sier Ogden til Eurosport.no.
– Han er en perfekt person til dette i den forstand at han kan bringe folk sammen igjen. Fasiten fra Cardiff er dårlig, men før det var han en av de som ble lansert som en potensiell Ferguson-erstatter, så navnet har vært der lenge. Med José Mourinho har atmosfæren blitt så dårlig at det kunne ikke fortsette, mener ESPN-journalisten.

– Han er ingen Jürgen Klopp

Eurosport.no vet at administrerende Manchester United-direktør Ed Woodward har vært i kontakt med Solskjær i løpet av høsten, men kjenner ikke til om samtalene har vært rundt en fremtidig trenerjobb.
Ogden er klar på at dette er en midlertidig løsning som gjør at klubben kan jakte en permanent manager. Han mener at enkelte Manchester United-legender ikke var aktuelle av forskjellige årsaker.
– Jeg er overrasket over at de går for Solskjær, men alle innser at dette er en bro frem til sommeren og sannsynligvis en jakt på Mauricio Pochettino. Ryan Giggs var ikke aktuell på grunn av Wales, Gary Neville og Paul Scholes kunne det ikke bli etter all kritikken og de andre alternativene ville kanskje vært Mark Hughes og Steve Bruce, men de har hatt dårlige perioder i det siste. Solskjær var nesten eneste tilgjengelig alternativ, sier han.

Mener det kan åpne dører for Solskjær

Den anerkjente journalisten understreker at Solskjær fortsatt er ung i trenersirkuset.
– Han er ingen Jürgen Klopp eller Pep Guardiola. Han har ikke det formatet nå, så det blir spesielt interessant når han møter de store lagene, som Paris Saint-Germain, Liverpool og Manchester City.
Ogden mener dette er en unik mulighet for Solskjær, og tror det kan være en døråpner til andre jobber på sikt.
– Han kan aldri si nei til dette, og går det bra for han her kan han enten få en annen jobb i Manchester United, kanskje en teknisk rolle i klubben, eller han kan bli aktuell for andre Premier League-klubber. Dette er en sjanse som han umulig kan si nei til, sier han.
Premier League
Hodgson ønsker Liverpool-spiss – dårlig nytt for Sørloth
31/12/2018 PÅ 09:49
Premier League
Sammenligner Solskjær med en eksorsist
27/12/2018 PÅ 13:10