Den norske landslagsspissen har slitt med å få spilletid i Palace denne sesongen, og har til gode å være i startelleveren. Det har blitt 12 innhopp, men til sammen har trønderen kun 173 minutter på banen i Premier League.
På pressekonferansen etter 0-1-tapet for Chelsea søndag bekreftet Palace-trener Hodgson at Solanke kan være på vei fra Liverpool og inn i stallen. Det vil ikke gjøre det lettere for Sørloth å få tid på matta for klubben som innehar 14.-plassen i Premier League.
– Først og fremst må vi prøve å sørge for at vi får ham på lån. Det er ingen hemmelighet at det er et mål for oss og en spiller vi vil ha, sa Hodgson.
Premier League
Avis: Seks Solskjær-grep som har forvandlet Manchester United
31/12/2018 PÅ 12:58
Han mener at den 21 år gamle spissen har den riktige profilen for Crystal Palace, som bare har nettet 17 ganger på 20 kamper så langt denne sesongen.
– Han vil utgjøre en offensiv trussel slik en angriper bør være. Han har de ferdighetene vi ser etter, sa Hodgson.
Solanke fikk sin debut og eneste kamp for England i en treningskamp mot Brasil i 2017, men har en mildt sagt vanskelig oppgave med å spille seg inn i et knallsterkt Liverpool-lag. Han står uten spilletid for de rødkledde denne sesongen.
Sørloth har tidligere uttalt at han trenger mer spilletid, og han har blant annet vært ryktet til Sigurd Rosteds belgiske klubb Gent.
(©NTB)
Premier League
Sammenligner Solskjær med en eksorsist
27/12/2018 PÅ 13:10
Premier League
Ogden til Eurosport.no: – Solskjær er mannen klubben vil ha
18/12/2018 PÅ 18:56