Populære sporter
All sport
Vis alt

Offisielt: Dortmund-stjerne Pierre-Emerick Aubameyang klar for Arsenal

Mikael Harstad Groven

Oppdatert 31/01/2018 klokken 12:53 GMT+1

På overgangsvinduets siste dag er det nå bekreftet at Arsene Wenger og Arsenal henter superangriper Pierre-Emerick Aubameyang (28)

Aubameyang

Foto: Scanpix

Det har ikke akkurat vært en veldig godt bevart hemmelighet, men nå bekrefter i det minste den tyske storklubben Borussia Dortmund at de gir slipp på sin stjernespiss.
Pierre-Emerick Aubameyang er solgt til Arsenal, overgangssummen skal ligge på 63,75 millioner euro. Det er nærmere 600 millioner norske kroner.
28-åringen skal ha jobbet hardt med å komme seg bort fra det gule og sorte i dette overgangsvinduet, noe som forsuret forholdet mellom spiller og klubb.
– Bortsett fra noen ubehangelige hendelser den siste uken, har Pierre-Emericks tid i Dortmund vært en suksesshistorie. Han har gjort store ting for Dortmund, scoret mange viktige mål og var en del av laget som vant cupen i 2017. Vi ønsker Pierre-Emerick det aller beste med karrieren i Arsenal, sier Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc til klubbens eget nettsted.
Aubameyang scoret 98 mål på 144 Bundesliga-kamper for Dortmund. Bare i sesongen 2016/17 ble det 31 nettkjenninger i ligaen på den gabonske landslagsspilleren.
Arsenal har også bekreftet overgangen:
London-klubben melder at overgangssummen er klubbrekord, og at Aubameyang har signert en langtidsavtale med Arsenal.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame