Mjøndalen IF henter Matias Belli Moldskred fra IK Start.
Moldskred slutter seg til troppen som reiser til Marbella grytidlig mandag. Assistenttrener Jan-Remi Dalen beskriver det siste tilskuddet til MIF som en anvendelig spiller.
OBOS-ligaen
NISO reagerer på Blink-uttalelser: – Mest dramatiske i norsk fotballs historie
9 TIMER SIDEN
– Vi liker han veldig godt. Vi har fulgt med på han lenge. Matias var god i Raufoss, men litt opp og ned i Start. Så er vi såpass tynne nå i troppen at vi trenger en spiller som kan dekke flere roller. Dette er den type signering vi har letet etter, sier trener Vegard Hansen til Discovery.
– Har det vært en spiller dere har sett på lenge?
– Vi kjenner spillerne i OBOS og Eliteserien godt. Når vi først gikk i gang med overgangen fikk vi orden på det ganske raskt. Han kom fra Kristiansand i dag. Mathias er fysisk god, god i lufta, løpssterk og robust. Jeg tror han vil passe godt inn.
Per nå så pensjonerer Hansen flere overganger til Mjøndalen i nærmeste fremtid.
– Vi er egentlig fornøyd nå. Det har vært litt tynt med mannskap, men med disse to så er vi i mål med troppen.
Klokken 03:00 natt til mandag drar Mjøndalen til Marbella hvor de skal ha en uke med treningsleir. Dit skal også Moldskred.
Moldskred slo gjennom som Raufoss-spiller, men gikk til Start foran 2021-sesongen. Forut for dette har han også spilt i Ready, samt for Ullern, Asker og Bærum på aldersbestemt nivå. Han kommer vederlagsfritt til Mjøndalen og har skrevet under på en toårsavtale.
I likhet med flere av MIFs nye tilskudd, har også Moldskred internasjonal erfaring. Gjennom sin nicaraguanske mor har han mulighet til å spille landslagsfotball for hennes hjemland, og debuterte for Nicaragua i mai 2021 med å skåre mot det nokså eksotiske bekjentskapet Turks- og Caicosøyene. Og selv om han ikke kom inn før det var spilt 55 minutter, klarte debutanten å både score og ha en målgivende pasning i Nicaraguas 7-0-seier (noe som ellers er landets største seier i landskamp gjennom tidende), skriver MIF på sin egen nettside.
OBOS-ligaen
Kostbart flykaos for KFUM etter stortap: – Jubler ikke akkurat over dette
18 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Tverrliggeren hindret Bryne-seier mot Blink
I GÅR PÅ 18:46