• Se FFK mot Stjørdals-Blink mandag 4. april på discovery+
– Det er en drøm å få muligheten, sier Lillebo i et intervju publisert på OBOS-klubbens hjemmeside.
Den 44 år gamle trønderen begynte fotballkarrieren sin som miniputt i Stjørdals-Blink. Siden har han vært inndom de fleste roller i klubben, deriblant kaptein, trener for aldersbestemte klasser og en del av trenerteamet til A-laget siden 2019.
OBOS-ligaen
NISO reagerer på Blink-uttalelser: – Mest dramatiske i norsk fotballs historie
8 TIMER SIDEN
Saken fortsetter under videoen.

Rørt etter fornyet OBOS-kontrakt: Her blir Blink-treneren dynket i vann etter seieren

Nå tar han altså steget opp som hovedtrener for klubben. Det skjer etter Tom Dent forlot klubben tidligere i år til fordel for assistenttrenerjobben i HamKam.
Ved siden av jobben i Blink, er Lillebo lærer ved Fosslia Skole. Etter sommeren vil stillingsprosenten ved skolen reduseres, opplyser klubben.
– Situasjonen ble litt spesiell når vi mistet Tom (Dent) tett opp mot seriestarten. Det er en smule vanskelig med tanke på lærerjobben min. Jeg har 21 elever som jeg er veldig glad i og kollegaer som jeg trives godt med. Den situasjonen blir endret etter hvert. Vi skal forsøke å få det så likt som mulig ut dette skoleåret her, men det var ikke enkelt, sier Lillebo.
Trønderen får med seg Ole Petter Meland og Simen Raaen Sandmæl som assistenttrenere.
– Vi skal ikke gjøre så mye nytt. Det er blitt gjort et veldig godt arbeid i Blink over mange år, det er derfor vi er der vi er. Jeg skal iallfall sørge for at vi har en gruppe som drar i samme retning. Vi har ikke rom for noen primadonnaer. Vi har rom for mange forskjellige typer, men alle må være med på det prosjektet vi holder på med nå, sier Lillebo.
– Jeg er litt ferdig og lei av at Stjørdals-Blink skal være en underdog til enhver tid, for vi har vårt budsjett og det er ikke så verst slik det ser ut nå. Vi har ikke råd til å kaste bort en treningsøkt på noe tull og fjas. Vi er nødt til å legge sjela vår i alt som vi foretar oss utpå banen fra mandag til søndag, slik at sponsorene og de andre som hjelper oss å bygge klubb får igjen det de forventer av oss, fortsetter han.
– Vi skal få samlet gruppen enda mer. Vi skal hente det beste ut av alle sammen, så får vi se hvor langt det rekker, sier Lillebo.
44-åringen beskriver seg selv som en tydelig leder.
– Jeg er klar på hva jeg ønsker og hvordan ting skal være. Jeg er opptatt av hele mennesket, det å se folket. Jeg mener at det bor noe godt i alle, så for lederen handler det om å klare å hente ut det. Samtidig skal det ikke være noe tvil om hvordan vi skal opptre når vi har på oss uniformen vår, i dette tilfellet Blink-logoen og -klærne, sier Lillebo.
Lillebo har signert en kontrakt med Blink ut 2023-sesongen. Trønderne åpner sesongen borte mot Fredrikstad mandag 4. april.
OBOS-ligaen
Kostbart flykaos for KFUM etter stortap: – Jubler ikke akkurat over dette
18 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Tverrliggeren hindret Bryne-seier mot Blink
I GÅR PÅ 18:46