Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekreftet: Kamp utsettes

Lisa Amdam Tetlie

Oppdatert 18/06/2022 klokken 12:12 GMT+2

Lørdag bekrefter NFF at en av rundens kamper blir utsatt. OBOS-kampen mellom Raufoss og Fredrikstad blir ikke spilt mandag på grunn av sykdom.

Raufoss

Foto: NTB

Fredag rapporterte Discovery at OBOS-klubben Raufoss er slått ut av sjukdom. Det medfører at mandagens oppgjør mot Fredrikstad ikke kan spilles.
NFF har godkjent klubbens forespørsel om utsettelse. Det bekrefter NFF på egne hjemmesider.
– Som med Kristiansund tidligere i år, så hadde det ikke vært riktig å gjennomføre kampen med et så omfattende sykdomsutbrudd i laget. Det hadde ikke vært riktig over de to involverte lagene, men heller ikke ovenfor de andre lagene i ligaen. Sykdom og skade er selvfølgelig en del av fotballen, og det må og skal sitte langt inne å utsette kamper, særlig på dette nivået. Sykdomsomfanget her er imidlertid så stort at utsettelse måtte bli utfallet. Vi ønsker spillerne god bedring, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn.
I følge hovedtrener Christian Johnsen er det snakk om at hele 20 menn fra Toten-lagets tropp er sjuke. Det er blitt levert 17 sjukmeldinger til NFF.
– Vi er ikke i nærheten. Det er helt umulig. Vi har ikke spillere til å stille lag, forteller Johnsen til Discovery.
Raufoss ligger ett poeng bak tabellnier Fredrikstad før oppgjøret. Tidspunktet for kampen skal etter planen bestemmes i neste uke.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame