Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekreftet: Bohinen tar over Stabæk

Oscar Korsnes

Oppdatert 19/08/2022 klokken 09:45 GMT+2

Fredag morgen bekreftet Stabæk at de har ansatt Lars Bohinen som ny hovedtrener.

Lars Bohinen, Foto: Stabæk

Foto: Eurosport

Det skriver klubben på egne sider.
– Vi er veldig fornøyde med å få Lars på plass. Det har vært et par hektiske dager men nå er vi glade for å komme i mål. I Lars får vi inn en veldig rutinert trener som har stått i denne situasjonen flere ganger tidligere, så vi gleder oss til en spennende høstsesong sammen med Lars, sier sportssjef Torgeir Bjarmann til egen klubb.
Det blir ikke første gang Bohinen knytter seg til klubben. I perioden fra 2007 til 2009 var han sportssjef i klubben.
– For meg er det mange bindinger til Stabæk i tillegg til at jeg selvfølgelig har jobbet her tidligere. Jeg har jo etter hvert blitt lokal. Jeg har skolegang både på Nadderud og Stabekk Videregående og er veldig godt kjent med klubben ellers. Emil har også vært i Stabæk i hele sin unge karriere og det er flere igjen i klubben fra min forrige periode. Så jeg kjenner mange allerede og det gjør ting enklere, sier Bohinen til sin nye klubb.
Bohinen har denne har denne sesongen figurert som ekspert for Discovery. Forrige sesong var han med å holde plassen sammen med Sarpsborg 08, men kontrakten ble ikke fornyet.
Stabæk ligger foreløpig på en femteplass i årets OBOS-liga, men står med tre tap på de siste fem. Bohinen må få laget på inn påseiersporet om klubben skal nå ambisjonen om å rykke opp til Eliteserien igjen. Opprykk har den nye Stabæk-treneren fått til tidligere, både med Sandefjord og med Aalesund.
Bohinen er på treningsfeltet allerede i dag, og vil lede laget på dagens trening. Han blir også å se på sidelinjen i helgens kamp mot Start.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame