Skeid ydmyket RBK-reservene 12-0 og sikret opprykk til OBOS-ligaen

Joakim Miøen

Oppdatert 06/11/2021 klokken 15:01 GMT+1

Etter to sesonger i PostNord-ligaen er Skeid tilbake på nivå to i norsk fotball etter å ha levert festfotball foran rundt 799 tilskuere på Nordre Åsen.

Abel William Stensrud markerte seg i 2021 da han scoret seks (!) mål mot Rosenborg 2.

Oslo-klubben sikret opprykket til OBOS-ligaen med 12-0-seier hjemme mot Rosenborg 2 lørdag.
Opprykksrival Egersund tapte nemlig 1-3 hjemme mot Notodden samtidig, og dermed skiller fem poeng lagene før siste serierunde. Egersund tapte også forrige kamp og ga fra seg serieledelsen til Skeid, etter et 3-6-tap mot nettopp RBK 2. Lørdagens RBK-lag var dog et helt annet.
19 år gamle Abel William Stensrud ble dagens mann i hovedstaden lødrag mot et meget ungt og urutinert RBK 2-lag. Allerede etter fem minutter sendte Stensrud hjemmelaget i føringen, og han ga seg ikke før han hadde satt sju baller bak RBK 2-målvaktene Sander Tangvik og Jørgen Hagensen (Byttet inn i pausen).
I den andre avdelingen har Kongsvinger også sikret OBOS-billett etter en solid sesong på Gjemselund.

Rørt Rekdal hyller laget: – Aldri vært med på noe sånt