Både HamKam og Sarpsborg 08 er på trenerjakt, etter at henholdsvis Kjetil Rekdal (og Geir Frigård) dro til Rosenborg og Lars Bohinen ikke ble med videre i Solbyen.
Begge de to klubbene har henvendt seg til en av OBOS-ligaens mest ettertraktede trenere, KFUM Oslos Jørgen Isnes, men den karismatiske 42-åringen har valgt å takke nei til å stå som kandidat. Han ønsker heller å bygge videre på prosjektet i Oslo-klubben.
Det var VG som først meldte om nyheten.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Mjøndalen-toget dundrer videre – vant mot Sandnes Ulf
23/05/2022 PÅ 19:24

– Folk stusser nok helt sikkert

– Det er to hovedpunkter til at jeg har valgt å takke nei, innleder Jørgen Isnes overfor Discovery.
– For det første stortrives jeg i Kåffa, noe som er det aller viktigste for meg. Jeg liker å ha utfordringer, og når jeg titter inn på KFUM i 2022, så er det fullt av utfordringer. Den kommende sesongen kommer til å blir den tøffeste i OBOS-ligaen noensinne. For det andre ønsker jeg å ta del i utviklingen til Kåffa, der vi blant annet skal begynne å trene på dagtid - noe jeg, med flere, har slått et slag for lenge, forteller han.
Jørgen Isnes har tidligere sagt at han ønsker å lede et lag i Eliteserien i framtiden, så han forstår at folk reagerer på at han ikke ønsker å gripe muligheten nå.
– Folk stusser nok helt sikkert, og flere vil nok tenke at jeg ikke har ambisjoner. Jeg kan love at jeg er en mann med store ambisjoner, men jeg har samtidig en veldig sterk indre motivasjon om å fortsette denne jobben, sier hovedtreneren.
Isnes har ett år igjen av kontrakten med Ekeberg-klubben.

Bygge KFUM videre

Det at større klubber er interessert i hans tjenester ser han på som en stor ære.
– Både Sarpsborg 08 og HamKam er over det KFUM er nå, og det at de er interesserte er veldig positivt for hele klubben. Det gjelder alt fra teamet, spillerne og alle rundt. Man gjør aldri jobben alene. Jeg har det veldig bra her, og man skal være forsiktig med å endre ting.
– Jeg liker å bygge klubb, og Kåffa er ikke ferdigbygd, skyter han inn.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: KFUM-debutant matchvinner mot Kongsvinger
23/05/2022 PÅ 19:07
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Tønne reddet Ranheim-poeng på overtid mot Start
23/05/2022 PÅ 19:07