OBOS-klubben bekrefter overgangen på egne hjemmesider.
– Dette er en stor utfordring for meg. Jeg er blitt tatt godt imot av både trenere og lagkamerater, og trives veldig godt i byen og klubben. Nå skal jeg tilpasse meg den norske kulturen og lære språket. Jeg er virkelig glad for å være her, og motivasjonen min er høy, sier Basilio Ndong.
Start hentet 22-åringen fra Ekvatorial Guinea på lån i september fra belgiske KVC Westerlo. Avtalen varte ut sesongen, men nå har klubben besluttet å hente ham på permanent basis. Ndong har signert på en kontrakt frem til sommeren 2024.
OBOS-ligaen
Lillebo forklarer feiringen: – Biting holder vi oss for god til
I GÅR PÅ 17:27
– Basilio har X-faktor i farten sin, som gjør ham god til å passere folk med ball. Han trenger fortsatt litt tid kulturelt, i den forstand at han er kommet til et nytt land med et nytt språk. Når han blir bedre til å forstå språket, så kommer alt til å bli enklere både for oss og ham. Dette er jeg sikker på at kommer til å bli bra, sier Start-trener Sindre Tjelmeland.
Ndong fikk debuten sin i Starts 4-2-seier mot Mjøndalen i cupens tredje runde. Siden den gang har han også fått sju kamper i OBOS-ligaen, der han har bidratt med to målgivende fra sin venstrebackposisjon.
OBOS-ligaen
Snudde det i andre kamp – Blink feiret med gebiss
04/12/2021 PÅ 16:55
OBOS-ligaen
Sendte sylfrekt stikk – feiret med gebiss
04/12/2021 PÅ 16:52