• Se alt fra både OBOS-ligaen og Eliteserien i 2021 på discovery+. Få tilgang her!
Klinkenberg, som kom til Aalesund før 2020-sesongen, selges til Mjällby. Det bekrefter den svenske klubben på sine hjemmesider.
OBOS-ligaen
Var på prøvespill hos tidenes VM-toppscorer: – Mulighet jeg ikke kan si nei til
07/12/2022 KLOKKEN 10:36
Mjällby ble nummer fem i Allsvenskan forrige sesong, og skal ifølge Sunnmørsposten ha hatt hollenderen høyt på ønskelisten i lengre tid.
– Daan har vært aktuell for oss lenge, og vi har arbeidet med flere spor hvor han har vært høyt oppe på listen vår. Det kjennes derfor veldig gledelig at vi har blitt enige med både AaFK og Dan og at han nå kan presenteres som Mjällby-spiller. Daan er en venstrebeint midtstopper som har et fint tilslag, bra hodespill og en bra timing i sitt forsvarsspill, sier Mjällbys sportssjef Hans Larsson.
Klinkenberg fikk 27 kamper for fjorårets jumbo i Eliteserien, i det som ble hans eneste sesong i norsk fotball. Midtstopperen kom til AaFK fra finske Inter Turku, hvor han også kun ble værende en sesong. Før oppholdet i Finland fikk han 43 kamper for FC Volendam på nivå to i hjemlandet Nederland.
Forsvarsspilleren har også vært innom storklubben AZ Alkmaar, hvor den norske trioen Fredrik Midtsjø, Jonas Svensson og Håkon Evjen i dag holder til.
25-åringen, som har skrevet under på en toårskontrakt, skal etter planen ankomme Sverige mandag.

Mener kun to AaFK-spillere vil være aktuelle for andre Eliteserie-klubber

OBOS-ligaen
«Trollmannen fra Os» bekreftet klar for OBOS-klubb: – Tro på hele prosjektet
05/12/2022 KLOKKEN 20:07
OBOS-ligaen
Overtok lån med opsjon i høst – nå gjør klubben overgangen permanent
30/11/2022 KLOKKEN 12:58