Ole Sæter er klar for Ull/Kisa. Det ble bekreftet på klubbens hjemmesider 15:00 mandag. Det er snakk om et lån gjennom høstsesongen.
– Det er ingen tvil om at dette er spennende. Dette er spissen vi har skreket etter en stund. Dette er en kjempesignering for oss, og vi viser at vi mener alvor, sier daglig leder i klubben, Andreas Aalbu, til Discovery.
OBOS-ligaen
Ferdig etter sesongen – tror denne mannen tar over
2 TIMER SIDEN
– Vi mener det er en av OBOS-ligaens beste spisser, så det er et signal på at vi satser og skal være med i toppen denne sesongen.
Aalbu mener Ull/Kisa har kommet flere andre klubber i forkjøpet.
– Det er en stor signering for oss. Det var interesse fra andre klubber, og noen har nok sovet i timen, men vi har vært på ball.
Sæter, som er 25 år, er spilleklar først fra 1. august. Det er da overgangsvinduet åpner. Han kommer dog ned til Østlandet og slutter seg til troppen umiddelbart.
Trønderen scoret 11 på 20 kamper for Ranheim i fjor. Han ble deretter hentet til Rosenborg, noe han selv var i ekstase over.
– Hvis du har sagt at jeg skulle sitte her nå til de tidligere trenerne mine, så hadde de brutt ut i latter. Jeg tror ikke noen av dem har skjønt hvilken indre drivkraft jeg har. Og troen på at man kan lykkes skal man ikke undervurdere, sa han under presentasjonen av han selv som RBK-spiller.
Fikk du med deg denne elleville kampen?

Høydepunkter: Ull/Kisa vant ellevilt drama mot Fredrikstad

OBOS-ligaen
Selvmål og straffe-drama
I GÅR PÅ 20:42
OBOS-ligaen
Reagerer på Start-intervjuer: – Jeg blir pinlig berørt
I GÅR PÅ 20:28