Populære sporter
All sport
Vis alt

Rekdal hentet Rosenborg-keeper – dette sier Hareide om keepersituasjonen

Oppdatert 12/05/2021 klokken 13:56 GMT+2

Rosenborgs keeper, Julian Faye Lund, spiller i HamKam frem til 1. august.

Julian Faye Lund

Foto: Scanpix

OSLO/TRONDHEIM (Discovery):
Julian Rekdahl Faye Lund er klar for Kjetil Rekdals HamKam. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside onsdag.
21-åringen landet onsdag på Gardermoen og blir i HamKam til 1. august etter at klubbene ble enige om en låneavtale. Selv om det ikke løste seg før siste dag har sportssjef Espen Olsen trodd på en løsning hele veien og ikke latt seg stresse.
– Faye Lund er en ung keeper som passer perfekt inn i HamKam, hvor vi skal gi unge og spennende spillere sjansen til å utvikle seg ytterligere, sier Olsen til klubbens hjemmeside.
  • LØRDAG STARTER OBOS-ligaen: Se Fotball Direkte fra 15.00 på discovery+ og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her
Tidligere har Faye Lund vært på utlån til Mjøndalen i Eliteserien og i fjor stod han flere kamper for RBK da André Hansen ikke var tilgjengelig. Med Faye Lund på Hamar er det Sander Tangvik som skal vokte målet om Hansen ikke er tilgjengelig.
– Det er stor tillit til Sander. Vi er i en utrolig heldig situasjon ved at vi har tre veldig gode keepere. Som keeper utvikler du deg raskere ved å stå i mål. Julian har vært ute før på veldig vellykkede utlån og ville det selv nå, så får vi Sander til å stå på vårt 2. lag i 2. divisjon og får Julian til å stå i OBOS. Vi har også mulighet til å hente Julian tilbake hvis det skulle skje noe med keeperne, sier Hareide til Discovery.
Den unge keeperen ser frem til å få førstelagsfotball.
– HamKam er en klubb med både ambisjoner og stolte tradisjoner. For meg som en forholdsvis ung keeper er det avgjørende å spille mange kamper på så høyt nivå som mulig. Derfor passer HamKam perfekt for meg akkurat nå, sier Faye Lund.
Sett denne?
picture

Den 12. mann: – Bare å gå til fastlegen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame