OSLO/TRONDHEIM (Discovery):
Julian Rekdahl Faye Lund er klar for Kjetil Rekdals HamKam. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside onsdag.
OBOS-ligaen
Bekreftet: Lånes ut fra Eliteserie-klubb – klar for KIL
I GÅR PÅ 15:15
21-åringen landet onsdag på Gardermoen og blir i HamKam til 1. august etter at klubbene ble enige om en låneavtale. Selv om det ikke løste seg før siste dag har sportssjef Espen Olsen trodd på en løsning hele veien og ikke latt seg stresse.
– Faye Lund er en ung keeper som passer perfekt inn i HamKam, hvor vi skal gi unge og spennende spillere sjansen til å utvikle seg ytterligere, sier Olsen til klubbens hjemmeside.
  • LØRDAG STARTER OBOS-ligaen: Se Fotball Direkte fra 15.00 på discovery+ og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her
Tidligere har Faye Lund vært på utlån til Mjøndalen i Eliteserien og i fjor stod han flere kamper for RBK da André Hansen ikke var tilgjengelig. Med Faye Lund på Hamar er det Sander Tangvik som skal vokte målet om Hansen ikke er tilgjengelig.
– Det er stor tillit til Sander. Vi er i en utrolig heldig situasjon ved at vi har tre veldig gode keepere. Som keeper utvikler du deg raskere ved å stå i mål. Julian har vært ute før på veldig vellykkede utlån og ville det selv nå, så får vi Sander til å stå på vårt 2. lag i 2. divisjon og får Julian til å stå i OBOS. Vi har også mulighet til å hente Julian tilbake hvis det skulle skje noe med keeperne, sier Hareide til Discovery.
Den unge keeperen ser frem til å få førstelagsfotball.
– HamKam er en klubb med både ambisjoner og stolte tradisjoner. For meg som en forholdsvis ung keeper er det avgjørende å spille mange kamper på så høyt nivå som mulig. Derfor passer HamKam perfekt for meg akkurat nå, sier Faye Lund.
Sett denne?

Den 12. mann: – Bare å gå til fastlegen

OBOS-ligaen
Discovery erfarer: Eliteserie-spiller lånes ut til OBOS-ligaklubb
I GÅR PÅ 12:24
OBOS-ligaen
Stjørdals-Blink med oppdatering: Håper på avklaring til helgen
04/07/2022 PÅ 20:11