Populære sporter
All sport
Vis alt

Mot operasjon for kapteinen: – Et tøft slag i trynet

Carl Henning Biørnstad

Publisert 03/05/2022 klokken 12:11 GMT+2

Fredrikstads talisman og kaptein Henrik Kjelsrud Johansen (29) må etter all sannsynlighet under kniven etter skaden han pådro seg i 2. serierunde.

Henrik Kjelsrud Johansen.

Foto: NTB

  • Se Sandnes Ulf - Fredrikstad mandag kl. 18:00 på discovery+
Det er Fredrikstad selv som melder om at «Kaptein Kjell» sannsynligvis må operere.
«Det gjenstår fortsatt en siste kontrollerende undersøkelse før operasjon besluttes, men sannsynligheten er stor for operasjon, noe som sørger for flere måneder på sidelinjen», skriver de.
Medisinsk ansvarlig i FFK Jørn Pedersen utdyper.
– Skader er dessverre en del av gamet, men det er alltid like kjedelig når det blir langvarig slik som det ser ut til her. Henrik er viktig for oss både på og utenfor banen, nå blir det uheldigvis for Henriks sin del en stund utenfor banen, sier han til klubben.
Hovedpersonen selv legger ikke skjul på skuffelsen.
– Det var et tøft slag i trynet, spesielt ettersom jeg var ute en periode i fjor også, men nå skal vi få lagt en god plan og jeg er veldig klar til å ta fatt på den jobben som kreves. Så skal jeg prøve å utnytte perioden ute til å bygge opp fysikken og komme tilbake i en enda bedre utgave. Selv om det selvsagt er tøft så er det ikke noe annet alternativ enn å jobbe beinhardt og se fremover, jobben starter nå, meddeler han til FFK.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame