Populære sporter
All sport
Vis alt

Mistet innleid spiss til langtidsskade – henter LSK-talent som erstatter

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 21/04/2023 klokken 12:19 GMT+2

Under kampen mot Kristiansund måtte den innlånte Start-spissen Jack Lahne forlate banen med en alvorlig skade. Nå har OBOS-ligaklubben funnet erstatteren.

Henrik Skogvold

Foto: NTB

Inn portene på Sør Arena kommer Henrik Langaas Skogvold (18). Han er spilleklar til helgens kamp mot Bryne.
– Start er en god klubb i en fin by, og jeg er veldig glad for at denne muligheten dukket opp. Jeg skal gi alt jeg kan for IK Start i tiden min her. Jeg håper og tror dette er en fin løsning for aller parter, sier Skogvold til Starts hjemmeside.
Sørlandsklubben har bestemt seg for å hente inn en spiss etter at Jack Lahne pådro seg en alvorlig fotskade under 4-0-seieren mot KBK forrige helg. Den svenske spissen, som er lånt ut fra franske Amiens, er trolig ute i et halvt år.
En nasjonal utlånsordning gjør at det er mulig for klubber å låne inn spillere under 22 år selv om overgangsvinduet er stengt.
Start skriver at spissen selv, sammen med Lillestrøm og Start, skal være med å avgjøre lengden på lånet ettersom at varigheten på utlån gjennom ordningen er fleksibel.
Skogvold står med totalt ti innhopp for LSK sitt førstelag, men viste seg fram med to scoringer tidligere denne uken for klubbens andrelag. Han har også erfaring fra flere alderbestemte landslag.
Start har tidligere hatt suksess med å låne inn spisser fra LSK. I fjor hentet de Jonatan Braut Brunes, som scoret 12 mål på 16 kamper før han ble solgt til Strømsgodset.
Sett denne?
picture

Her får Braut Brunes endelig matchballen i posten

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame