• Se serieavslutningen i Eliteserien søndag kl. 17 på discovery+
Landro maktet ikke å redde Ull/Kisa fra nedrykk til PostNord-ligaen, men får likevel forlenget kontrakten med Jessheim-klubben.
I et intervju med Romerikes Blad sier 36-åringen at han ser frem til utfordringen om å få Ull/Kisa rett opp til OBOS-ligaen igjen.
OBOS-ligaen
Kommunen «berger» klubben, men faren er ikke over: – Skal jobbe iherdig
18 TIMER SIDEN
– Jeg tror faktisk ikke at jeg hadde blitt dersom vi hadde beholdt plassen . Det som motiverer og inspirerer meg nå er motivasjonen til å bli best og vinne 2. divisjon, sier Landro til lokalavisen.
Saken fortsetter under videoen.

Oppsummerer trenerspørsmålet i RBK: Slik er forskjellene

– Gjorde et godt inntrykk

Landro, som tidligere har vært hovedtrener for Sandnes Ulf og Nest-Sotra, har signert på en ettårskontrakt.
– Han gjorde et veldig godt inntrykk de to månedene han var her, og han har de egenskapene og den galskapen som trengs for at vi skal nå målet om å rykke rett opp igjen. Så dette var et veldig riktig valg for oss nå, sier daglig leder i Ull/Kisa Andreas Aalbu.
Til klubbens egne hjemmesider forklarer han hvorfor de i første omgang har gått for en kontrakt ut 2022.
– Nå er det en ting som gjelder i 2022, det er grunnen til at vi også skriver en ettårsavtale, som begge ønsket. Det er at vi skal opp, alt annet er ikke godt nok. Vi skal rykke direkte opp og det kommer til å være hovedfokuset fra nå, sier Aalbu.
Saken fortsetter under videoen.

Oppsiktsvekkende Glimt-tanke: – Vet ikke om man skal le av det Knutsen sier

Skal løpe og trene mest

Landro varsler at fansen skal få se et Ull/Kisa-lag som både løper og trener mest.
– Jeg håper at 2022 skal bli et år der vi trenere får forme våres lag fysisk og taktisk. Det er et veldig spennende utgangspunkt og det som nok frister meg aller mest er at det bor ganske mye kvalitet i denne stallen. Det er mange unge, spennende spillere, med mye uforløst, sier Landro til Ull/Kisas hjemmesider.
– Det skal være mye moro, men det skal bli sinnssykt mye hardt arbeid, slår han fast.
Ull/Kisa rykket direkte ned til PostNord-ligaen etter at de tok to færre poeng enn Stjørdals-Blink. Trønderne vant i OBOS-kvaliken og blir dermed å se på nivå to i norsk fotball også neste år.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann stormer videre
I GÅR PÅ 18:46
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Debut-scoring sikret Sogndal-seier
I GÅR PÅ 18:46