Midtbanespiller Simen Hestnes har nemlig signert en to-årig avtale med Ekeberg-laget.
Det skriver KFUM Oslo på sine hjemmesider.
Hestnes har vært en viktig brikke for Skeid denne sesongen, som i høst nok en gang rykket opp til Norges nest øverste divisjon.
OBOS-ligaen
Samlet spillergruppe sier nei til minstelønn
29/06/2022 PÅ 12:02
25-åringen startet karrieren i Vålerenga, der han ble flasket opp i junioralder. Hestnes fikk ett innhopp i en cupkamp for VIF, før han tok steget ut i den store verden for å prøve seg med studier og fotball i USA. Etter noen år i Skeid, er midtbanemannen nå klar til å ta ytterligere et steg i Kåffa.
– Jeg ser at det bor mye i dette laget. Det er en solid klubb med høyt potensiale, det så jeg ikke minst gjennom kvalikkampene. Nå vil jeg komme inn her og ta enda noen nye steg, noe jeg gjerne vil bidra til at laget også tar, sier Simen til sin nye klubb.
Hestnes går ikke kun til upløyd mark på Ekeberg. Han kjenner godt til assistenttrener Johannes Moesgaard, som Hestnes hadde som juniortrener i Vålerenga.
Hovedtrener Jørgen Isnes beskriver nysigneringen som en allsidig midtbanespiller.
– Simen er løpssterk, og en boks-til-boks-spiller. Han kan bekle flere roller på midten. Han har gode generelle ferdigheter, løpssterk og har en nydelig mentalitet, sier han til kaaffa.no.
Før helgen ble det klart at både Marius Alm (24) og Christopher Lindquist (26) er ferdige i KFUM Oslo. Les mer om saken her.
Sett denne?

Slik skal Rekdal ta RBK tilbake til toppen: – Første trening blir kjempeviktig

OBOS-ligaen
Kommunen «berger» klubben, men faren er ikke over: – Skal jobbe iherdig
28/06/2022 PÅ 15:33
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann stormer videre
27/06/2022 PÅ 18:46