Populære sporter
All sport
Vis alt

Har nesten 250 kamper for rivalen – nå er han klar for Ranheim

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 28/07/2022 klokken 16:44 GMT+2

Ranheim forsterker seg inn mot en spennende høstsesong i fjæra. I jakten på opprykk til Eliteserien har klubben hentet Sondre Hopmark Stokke.

Sondre Hopmark Stokke (FOTO: RanheimFotball.no)

Foto: Other Agency

Den 30 år gamle angriperen terminerte tidligere i sommer kontrakten med divisjonskollega og «nabo» Stjørdals-Blink. Nå har han signert en avtale ut sesongen med Ranheim.
– Dette blir veldig spennende og artig, har fulgt med laget i år, og Ranheim gjør det veldig bra. Jeg tror det blir en spennende høst, og forhåpentligvis blir vi med å kriger om et opprykk, sier han til klubbens hjemmeside.
Stjørdals-Blink har slitt med økonomiske problemer, og seks spillere terminerte kontrakten da ledelsen gjorde det klart at de måtte foreta et lønnskutt. Blant dem var nevnte Stokke.
30-åringen debuterte for Stjørdals-Blink tilbake i 2010. Med unntak av et par år i Strindheim, har Stokke spilt for Blink i hele sin seniorkarriere. Han rakk å spille 241 kamper for klubben.
Ranheim møter nettopp Stjørdals-Blink førstkommende søndag klokken 15:30.

Ønsket seg til Ranheim

Tidligere i juli var Discovery i kontakt med Sondre Hopmark Stokke. Da la han ikke skjul på at gjerne ville bli værende i Trøndelag.
– Jeg har røtter i Trondheim, så det skal en del til for å flytte langt på seg, sa angriperen.
Discoverys fotballekspert Amund Isaksen Lutnæs lanserte allerede da Ranheim som en aktuell kandidat for å sikre seg Blink-legenden. Det var en tanke han lot seg friste av.
– Det kunne helt klart vært interessant for min del. Det er et lag som er i medvind, og det er et lag som skal være med å kjempe om en topplassering. Det hadde vært spennende dersom den muligheten byr seg, meddelte Stokke.
Ranheim har hatt en sterk sesong så langt. Klubben står med 31 poeng og ligger på en 2. plass i ligaen bak suverene Brann.
Stokke står med seks mål på 14 OBOS-kamper denne sesongen. Han har også fått testet seg som keeper etter en kaotisk situasjon mot Start.
Se hva som skjedde da Blinks toppscorer endte opp i buret.
picture

Absurde scener: Mangler reservekeeper etter utvisning – toppscoreren inn i mål

Vil beholde Mehnert

Ranheim-profil Marcus Mehnert har vært ønsket av flere Eliteserie-klubber. Selv om Stokke nå har kommet inn, vil ikke det nødvendigvis bety at Mehnert forsvinner i august. Ranheim-trener Hugo Pereira har planlagt høstsesongen med kometen tilgjengelig.
– Vi tar det som et kompliment at det er mye interesse for Marcus. Det betyr både at han og klubben har gjort mye riktig. Vi er veldig fokuserte på å beholde ham. Vi har 14 kamper igjen og vi trenger Marcus, var Pereiras klare beskjed til Discovery på onsdag.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame