Populære sporter
All sport
Vis alt

Ferdig som hovedtrener i klubben etter fem måneder

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 27/08/2021 klokken 17:51 GMT+2

Aksel Bergo og Grorud har blitt enige om å avslutte samarbeidet og gå hvert til sitt. Det skjer med umiddelbar virkning.

Grorud.

Foto: NTB

  • Tirsdag fra 19.00: Se Deadline Day-sendingen på Eurosport.no, discovery+ og Eurosport Norge.
Grorud bekrefter i en pressemelding at Aksel Bergo ikke blir med videre, samtidig annonserer de at Johan Gjønnes Nilsen tar over som hovedtrener midlertidig.
– Jeg har stor respekt for arbeidet som gjøres i Grorud Idrettslag. Klubben er utrolig viktig i en bydel det er lett å bli glad i. Jeg har ingen kommentar utover dette, sier Bergo i meldingen.
Treneren, som tiltrådte som hovedtrener i Oslo-klubben i mars, hadde en kontrakt med Grorud ut 2021-sesongen.
– Vi er glade for at vi har blitt kjent med en så fin fyr som Aksel, og synes det er trist at samarbeidet måtte avsluttes så brått. Vi beklager at vi mister Aksels kompetanse i Grorud IL, og ønsker Aksel alt godt for framtiden, sier daglig leder Jon Ole Reinhardsen videre.
Grorud ligger på en foreløpig sisteplass i OBOS-ligaen etter at alle lagene har spilt 15 kamper. Tre seiere, tre uavgjorte og ni tap er fasit etter halvspilt sesong. Lørdag reiser tabelljumboen til Sandnes for å bryne seg på Bjarne Berntsens Ulf på Øster Hus Arena.
Den kampen kan du se på discovery+ fra klokken 15:00.
picture

Deadline Day nærmer seg: Dette er status for Eliteserie-klubbene

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame